Protiv Asvela treba da odigramo dobru i čvrstu utakmicu, sa maksimalnom koncentracijom tokom svih 40 minuta, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Crveno-belii sutra do 20.45 sati u hali “Aleksandar Nikolić” dočekuju francuski tim u 23. kolu Evrolige.

– Ekipa ASVEL-a se nalazi u dobrom ritmu i sjajnoj formi, vezali su tri pobede. Tokom dosadašnjeg dela sezone pokazali su kvalitet nekim velikim pobedama, poput one nad Barselonom, ali i vrlo dobrim igrama u gostima kao u Vitoriji i Pireju. Radi se o jednoj od fizički najdominantnijih ekipa u ligi, izvanredne su atlete, ekipa koja je dugo na okupu i koja igra vrlo čvrstu odbranu, što ističu kao najveći adut. Zbog svega što govori da se radi o izuzetno ozbiljnoj ekipi, potrebno je da osim vrlo visokog energetskog nivoa, odigramo dobru i čvrstu utakmicu sa maksimalnom koncentracijom tokom svih 40 minuta – rekao je Radonjić za klupski sajt.

Zvezda trenutno ima skor od 7-15 , dok je Avsel na osam pobeda i 14 poraza. Košarkaš crveno-belih Kori Volden kaže da u Evroligi nema lake utakmice, niti lakog protivnika.

– Još jedna teška utakmica je pred nama, ASVEL je skup sjajnih atleta, uigrana ekipa koja je dugo zjaedno i igra vrlo čvrstu odbranu, što se vidi i po rezultatima u poslednjih nekoliko kola, gde su protivnike zadržavali na proseku od 73-74 poena. U odličnoj su formi, imaju tri uzastopne pobede, što govori i da rasterećeni i u dobrom raspoloženju dolaze u Beograd. Želimo da odigramo borbenu i mušku utakmicu u kojoj ćemo odgovoriti na taj fizički stil igre – rekao je Volden.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime