Foto: MN Press
KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da zadrže prednost i staloženost u poslednjoj četvrtini utakmice protiv Monaka u Evroligi, pa su samim tim vezali treći uzastopni poraz u ovom takmičenju, posle kojeg su skliznuli u donji deo tabele.

Posledično, trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić nije bio zadovoljan onim što je video, naročito kada je reč o šutu njegovih momaka za tri (3/21) i broju izgubljenih lopti u završnoj deonici.

– Čestitam im na pobedi. Bila je ovo neizvesna utakmica. Dva ofanzivna skoka su na kraju presudila. Naša ofanziva nije bila tako dobra u poslednjim minutima i oni su pobedili – rekao je Radonjić.

Trener Monaka i Radonjićev kum, Zvezdan Mitrović istakao je da utakmica nije bila pogodna za gledanje u smislu lepote igre.

– Ne mogu reći da je bila lepa utakmica. Ali borili smo se 40 minuta. Očekivali smo ovakvu utakmicu, ni nalik onoj protiv Barselone. Ovo je bila teška, teška utakmica. Ali uspeli smo da ostvarimo još jednu pobedu u Evroligi što je sjajno. Odradili smo posao – rekao je Mitrović.

Zvezdu već za dva dana čeka još jedan meč u Evroligi, protiv Olimpije u Milanu u četvrtak od 20.30 časova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here