Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS

Crvena zvezda će u prvom meču polufinala plej-ofa ugostiti Cedevita Olimpiju u četvrtak od 19 sati u dvorani “Aleksandar Nikolić”. 

Šef struke Crvene zvezde Dejan Radonjić pred polufinalni duel ABA lige protiv Cedevita Olimpije govorio je u dugoj pauzi koju je imao njegov tim.

– Odigrali smo poslednji meč 23. aprila protiv Igokee, posle toga smo ušli u period koji smo iskoristili da uradimo sve ono što je moglo da se napravi u okolnostima koje su tu. Nismo bili u prilici da imamo ovakav raspored ni nekih ranijih godina. Posle dela sezone gde smo mesečno znali da odigramo i 12 utakmica, došli smo do perioda kad smo bili nekoliko dana na poštedi, zatim ušli u trenažni proces, koristili smo vreme da bismo uspeli da napravimo što je moguće više – izjavio je Radonjić na konferenciji za medije.

– Ogroman respekt imamo prema ekipi koja je napravila promene posle tih početnih meseci i uradila korekcije koje su im donele ogroman napredak u igri i podigla kvalitet do nivoa da su igrali sjajnu sezonu u Evrokupu i došli do plej-ofa, dodao je Zvezdin trener.

– Potrebna nam je podrška sa tribina. Smatram da poziv da se dođe u dvoranu nije dovoljan, već da treba da urade mnogo toga više da nam pomognu da prevaziđemo trenutnu situaciju. Videćemo u kom sastavu ćemo nastupiti – istakao je Radonjić.

Kapiten crveno-belih Branko Lazić rekao je da je ekipa iskoristila pauzu da se regeneriše i pripremi za ono što sledi.

– Dobro se poznajemo, sve je spremno za jedan fantastičan meč. Uz punu halu i naše navijače verujem da ćemo doći do pozitivnog rezultata – poručio je Lazić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here