MN PRESS/Foto: Marko Metlas
Dejan Radonjić

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić nada se da će njegov tim bolje odigrati utakmicu protiv Real Madrida, nego što je to bio slučaj protiv Fenerbahčea.

Crveno-beli putuju u Španiju gde ih u naredna tri dana očekuju dve teške utakmice Evrolige protiv madridskog Reala i Valensije.

Prvi izazov biće ‘kraljevski klub’ sa kojim će se ekipa Dejana Radonjića sastati u sredu od 21 čas. Oba tima u ovaj meč ulaze posle tesnih poraza u 18. kolu – Real je poražen od Armanija u Madridu, dok je Crvena zvezda izgubila od Fenerbahčea u Beogradu.

– Imali smo nekoliko dana da radimo, ali nismo imali sve igrače u trenažnom procesu. Ne mogu precizno da kažem i kada će se vratiti. Na to se i nadovezuje raspored koji u narednom periodu ne dozvoljava i ne daje prostora da se više radi. Rešavaćemo stvari u hodu, i koristiti svaki minut na najbolji mogući način – rekao je Radonjić pred put.

– Čekaju nas dva meča u Evroligi, gostovanja u Španiji, Realu i Valensiji. Naš fokus je da budemo bolji iz dana u dan. Prvo se okrećemo Realu, igramo protiv tima koji ima najveće ambicije, pokazuje da će tako biti i ove sezone, igraju dobro i pored nedostatka pojedinih igrača. Tim koji je formiran da može iznese i takve situacije. Imali su i prostora da se pripreme za naš meč, jer im je bila otkazana utakmica u Endesa ligi. Nadam se da ćemo biti bolji u nekim segmentima u odnosu na meč sa Fenerbahčeom, da ćemo smanjiti broj izgubljenih lopti, bolje i precizinije izvoditi neke male stvari. Jednostavno, pokušaćemo da budemo bolji.

Real je treći na tabeli sa skorom 12-6, dok je Crvena zvezda trenutno 15. sa učinkom 6-12.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here