MN PRESS/foto: Nebojša Paraušić

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je zadovoljan izdanjem svojih košarkaša u pobedi nad Igokeom 85:66 u odloženoj utakmici 16. kola ABA lige.

– S ozbirom na ukupnu situaciju i sve ono što smo tokom godine prošli, rekao bih da smo odigrali solidan meč. Bili smo koncentrisani, bilo je pojedinih intervala iznad očekivanja s ozbirom na trenutak u kojem se nalazimo. Preostaje nam da se okrenemo periodu koji je ispred nas. Vrlo specifično, atipično, posle 62 meča u sezoni, što je prilično ozbiljan broj, ulazimo u fazu gde još nemam ugovorenu utakmicu, da pokušamo da simuliramo neke stvari – rekao je Radonjić i dodao:

– Dobra stvar je što ćemo oporaviti neke igrače. Dobrić je u Čačku zaradio povredu, iz tog aspekta je pozitivno, ali ima mnogo stvari koje nas navode na drugačije razmišljanje i visok stepen opreznosti.

Trener Igokee Dragan Bajić kaže da su neke stvari u igri njegovog tima nedopustive.

– Zvezda je možda u boljem takmičarskom ritmu, dve nedelje smo bili bez utakmice. Svakako je i kvalitetniji tim od nas i to se pokazalo večeras. Moram da istaknem, sve što smo dosad napravili smo napravili kao tim. Zato smo napravili dobar rezultat. Večeras igrači su klupe nisu dali doprinos i na kraju smo pretrpeli težak poraz. Zvezda igra čvrstu odbranu i tera protivnika da gubi lopte, ali primili smo 36 poena iz grešaka – to je nedopustivo – rekao je Bajić.

Zvezda je još ranije potvrdila prvo mesto na tabeli, a sada ima skor 24-2. U plej-ofu čeka boljeg iz serije Cedevita Olimpija – Igokea.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here