MN PRESS/Foto: Marko Metlas
Dejan Radonjić

“Očekuje nas meč protiv jako dobrog Žalgirisa. I ove sezone prikazuju puno i nalaze se u realnoj borbi za Top 8 Evrolige, a na nama je da pokušamo da odigramo dobar meč”, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Ovaj meč trebalo je da se odigra 4. februara, ali je odložen zbog više slučajeva zaraze koronavirusom u redovima crveno-belih.

Kadrovska situacija i dalje nije zavidna, a jedino se ekipi priključio Kori Volden.

– Moramo da odgovorimo na njihovu čvrstinu, na preciznost, jer tu ima igrača koji šutiraju sa visokim procentima. Moramo da budemo dobri u bazičnim elementima i kroz takav pristup da vidimo šta će nam to doneti. U svakom slučaju naša situacija u Evroligi nam dozvoljava da možemo da imamo pristup u kome popravljamo situaciju iz utakmice u utakmicu i da uradimo sve što je u našoj moći da povratak igrača u tim bude najbezbolniji mogući – izjavio je pred put u Kaunas trener crveno-belih, a prenosi klupski sajt.

Zvezda trenutno ima skor 7-17, dok je Žalgiris na učinku 13-11.

Košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac istakao je da očekuje, pre svega, fizički tešku utakmicu.

– Moraćemo na prvom mestu da odgovorimo na njihovu “fizičku” igru i tu nema nekih novih stvari u odnosu na prethodne godine. To je ključ ove utakmice – rekao je Davidovac.

Utakmica 24. kola Evrolige između Žalgirisa i Crvene zevzde igra se sutra od 19 sati u Kaunasu.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime