Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica, posle poraza od Španije 81:69, rekao je da ih rival iznenadio i da nisu uspeli adekvatno da odgovore na njegovu igru.

– Španci su nas iznenadili prilično čvrstom igrom. Nisu nas iznenadili, nego se mi jednostavno nismo snašli. Igrali smo dosta mekano. Držali smo loptu dosta duže nego što je trebalo – rekao je Raduljica za RTS posle meča.

On je rekao da su Španci u prvom poluvremenu rasturili igru Srbije.

– U drugom poluvremenu smo krenuli nešto agresivnije, očigledno nije bilo dovoljno. Velika škola za nastavak takmičenja, da vidimo da nije tako lako kao kada se igra u grupi i protiv nekih drugih reprezentacija koje ne skautiraju tako dobro. Nismo se snašli na njihovu agresivnu igru i to je to – zaključio je Raduljica.

Krilni košarkas Nemanja Bjelica rekao je da je Srbija odigrala katastrofalan meč.

– Nadigrali su nas u svakom segmentu igre. Težak je poraz, ali idemo dalje. Sada će biti malo teže, ali u četvrfinalu smo. Treba da se odmorimo i da što pre ovo zaboravimo. Ne mogu da kažem da je sramota, ali odigrali smo katastrofalan meč. Spremili smo se za utakmicu, ali su nas u nekim situacijama iznenadili – rekao je Bjelica.

Srbija će u četvfinalnu igrati protiv Argentine u utorak od 13h po srednjeevropskom vremenu.

Izvor:
Vestionline, Tanjug

2 COMMENTS

  1. Malo je kasno za školu,ako za tolike godine u reprezrntaciji nisi naučio, nego se trgnite i igrajte kako znate!

  2. Ovo je za zaborav, ovako tanko jos nismo odigrali pa molim vas samo 3-trojke. Ja jos uvek verujem da uzimamo zlato. Napred Srbija !

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here