pixabay.com

RAK

Posao

Ne ide sve kako ste isplanirali. Ne nervirajte se previše. Drugi će moći da primete kako se osećate i po vašem ponašanju, ali ne bi trebalo da tako bude. Racionalnost će vam pomoći da odradite sve što možete u zadatom roku. Tako ćete da budete odgovorni i jedna od osoba na koju drugi mogu da se oslone. Kreativnost je povećana. Imaćete previše posla i nećete sve stići da postignete, ali će zato I finansijska situacija da bude odlična.

Ljubav

Ako ste u vezi ne bi trebalo da bude problema. Naprotiv, konačno od poslednje trećine ovog meseca će da vam lakne. Nećete više imati nikakve poteškoće da uspostavite bolji odnos sa voljenom osobom. Osećaćete se bolje i bićete emotivniji. Sve ide kako treba. Uživate. Romantični ste. Slobodni mogu ući u vezu sa osobom koju upoznaju preko prijatelja. Strastveni ste i moguća je avantura.

Zdravlje

Poletni ste, imate višak energije, pa bi trebalo da više vremena potrošite na neke aktivnosti. Vežbajte ili šetajte, prijaće vam.

LAV

Posao

Jasno saopštavate svoje stavove. Niste skloni kompromisu ovog meseca. Znate da sve mora da se privede kraju da biste mogli da krenete u nove radne pobede. Od treće nedelje decembra ćete moći da nađete novi posao, ako već niste. Ukoliko ne želite da menjate radno mesto moguće je napredak.

Ljubav

Zauzeti, konačno ćete da odahnete i da se potrudite da nađete nešto lepo u odnosu sa partnerom. Neće više moći da se održi nešto što nije stabilno, a ako je sve u redu, onda nema razloga za brigu. Slobodni, više vam prija da se družite i da se viđate sa prijateljima nego da uđete sad u vezu. Moguća su nova poznanstva, ali ne žurite sa odlukama.

Zdravlje

Ne nervirajte se previše zbog okolnosti na poslu, to može da bude prilično iscrpljujuće i da utiče na zdravlje.

DEVICA

Posao

Iskoristite sve svoje mogućnosti da biste napredovali. Uložite više vremena i energije da biste sve odradili savršeno. Otvoreni ste za svaku novu saradnju, ali bi bilo dobro da se organizujete jer možda pored svih obaveza ne možete da stignete. Bilo bi dobro da razmislite da li vam je jedan posao dovoljan ili vam treba još neki honorarni. U drugoj polovini meseca biće bolja situacija i manji pritisak.

Ljubav

Ako ste zauzeti, potrudite se da se usredsredite na partnera, a imajte u vidu da sada nikako ne treba da raskidate vezu. Sačekajte da se slegnu strasti do treće nedelje ovog meseca, kada ćete sigurno da odahnete i neće više biti toliko problema kao do sada. Ako ste slobodni, preko prijatelja ili posla možete da upoznate neku zanimljivu osobu.

Zdravlje

Brinite više o svom zdravlju, jačajte imunitet

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime