Foto: Tanjug/AP
Serhio Ramos

Fudbaler Pari Sen Žermena Serhio Ramos uprkos tome što je u martu napunio 36 godina smatra da će moći da igra vrhunski fudbal još četiri – pet godina.

Defanzivac je od prošlogodišnjeg dolaska u francuski klub imao problema sa povredama, ali ga to nije sprečilo da potom jako radi na treninzima i vraća se u staru formu.

– Planiram da igram još četiri ili pet godina na visokom nivou, a onda ću se okrenuti drugim stvarima. U Parizu imam još dve godine ugovora, a probaću da ga produžim na tri. Onda ćemo videti, dokle god me telo bude služilo. Što se tiče glave, maksimalno sam koncentrisan – rekao je Ramos, pa potom dodao da bi radije igrao za najbolji tim na svetu, nego dobio nagradu za najboljeg igrača na svetu.

– Radije bih igrao za najbolji tim, jer na kraju krajeva, fudbal je timska igra i sve je podređeno pobedama. Radije bih igrao na svetskim i evropskim prvenstvima i u Ligi šampiona nego da budem individualno najbolji. A da bi se to ostvarilo, potrebna vam je pomoć cele ekipe – rekao je Ramos.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here