Foto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković čeka odluku suda u Australiji o tome hoće li ga pustiti u zemlju, a podršku dobija sa svih strana. 

Osim čelnih ljudi u Srbiji. poznatih svetskih sportista i navijača, veliki broj Srba i danas se okupio ispred hotela u kojem Novak boravi. I dok je premijerka Ana Brnabić potvrdila za TV Pink da je Novak dobio bezglutensku hranu. sprave za vežbanje, laptop i telefon, Srbi u Australiji su se potrudili da Novaku nikako ne bude dosadno i da oseti njihovu podršku.

Na društvenim mrežama objavljeni su snimci na kojima se vide okupljeni koji drže naše zastave, pevaju patriotske pesme i uzvikuju podrške parole Novaku. Tako se veliki broj naivijača ogrnut srpskim zastavama uhvatio u kolo, usledile su i srpske pesme, a na snimku koji je bjavlen vidi se i muzika, dve harmonike, doboš, kao i roštilj koji je raspalio jedan od navijača.

Novakovi navijači kače brojne snimke na Instagramu i drugim društvenim mrežama sa lica mesta, ispred hotela Ridžis gde se Ðoković trenutno nalazi, u išcekivanju konačne odluke u ponedeljak o tome da li će mu biti dozvoljeno da se takmiči.

 

2 COMMENTS

  1. Vreme je da preostali, malobrojni Srbi ustanu protiv nostalgicara, da im otmu alibi-zastave i pobacaju rostilje. Preuzeli su turske obicaje a ovamo se prsaju da su Srbi. Nihovi daleki preci su to bili ali u poslesdnjih sto godina Srbi su sve radili protiv svog naroda, svojih pokolenja, sebe i negodovali naciju. Sad se kriju iza onih pravih, svesno i dalje rade protiv naroda, ne znajuci da rade protiv sebe i svojih pokoljenja. Svet treba da se upita kako je moguce razvijati tudju zastavu? Njihova prava zastava ima drugi izgled.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here