Superstar TV
Hit serija "Ubiće mog oca 5" ulazi u samu završnicu

Serija “Ubice mog oca 5” ulazi u samu završnicu i svi sa nestrpljenjem čekaju da saznaju ko je zapravo ubica Aleksandrovog oca.

Gledaoci koji su pažljivo pratili nove epizode serije “Ubice mog oca 5”, primetili su koliko je Aleksandar (Vuk Kostić) bio zatečen i razočaran načinom života koji je vodio njegov otac Mile (Vladan Gajović).

Od oca koji mu je bio uzor u životu, beskompromisni borac za pravdu i profesionalac, do situacije da je u dilemi da li je to sve bila laž i obmana u kojoj je godinama živeo?!

Kako se bliži kraj serije saznajemo i krajeve mnogih priča koje su pratile glavne likove kroz svih pet sezona.

Čak ni sami glumci ne znaju kako će se završiti serija i ko je zapravo ubica, jer samo oni koji su snimali poslednje scene serije znaju istinu, dok ostatak ekipe zajedno sa gledaocima očekuje da sazna odgovor na glavno pitanje – ko je ubica?!

Takođe, mnoga pitanja još uvek čekaju na odgovor.

Kako će se završiti karijera biznismena Nikole Kovačevića (Predrag Bjelac)? Da li će biti uhapšen Ramadan (Branimir Popović)? Da li će Predrag Marjanović (Tihomir Stanić) i Zagorka Obradović (Mirjana Karanović) ostati na funkciji? Da li je mlada Dajana Nikolić (Sara Simović) učestvovala u ubistvu školskog druga Andreja (Andrej Jemcov)? Da li su i drugi Andrejevi školski drugovi učestvovali u njegovom ubistvu? Kakva je uloga profesorke engleskog jezika Ive Jovićević (Branka Katić) u svemu tome? i još mnogo toga.

Rasplet serije je zakazan za subotu i nedelju, 12. i 13. februara u 21 čas na MTEL TV-u.

Ne propustite priliku!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here