U trećem kolu Lige šampiona za omladince “crveno-beli” izgubili u trening-centru engleskog tima sa 9:2.

Izabranici Slavoljuba Đorđevića, nekadašnjeg Zvezdinog halfa, pretrpeli su prvi poraz u ovoj sezoni omladinske Lige šampiona. Posle 0:0 s Bajernovom decom u Minhenu i pobede s 2:1 protiv Olimpijakosa na stadionu Voždovca poklekli su u Londonu u uvertiri za susret glavnih timova evropskog viceprvaka i našeg šampiona.

Totenhem je od početka preuzeo inicijativu da bi postigao prvu pobedu (i Bajernov podmladak se vratio kući pevajući, s ubedljivih 4:1, a u Pireju je bilo 1:1). Već u 32. minutu vodio je s 3:0. Do kraja prvog poluvremena kapiten Burmaz je smanjio prednost domaćina pogotkom u 43. minutu. Krenuo je u solo prodor, prevario dva igrača i sa 16 metara odličnim udarcem pogodio gornji desni ugao.

Totenhem je ponovo došao do zalihe od tri gola u 49. minutu, a koliko u sledećem napadu zatresla se njegova mreža, pošto je Volkot posle Pantovićevog centaršuta prevario svog golmana.

Do Totenhemovog petog pogotka najveću priliku imao je Burmaz u 70. minutu. Njegov šut s pet metara su izblokirali defanzivci domaćina. Do kraja meča Katić, koji je imao nekoliko odličnih intervencija, vadio je loptu iz mreže još pet puta. Četvorostruki strelac na meču bio je Perot.

 

 

 

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here