Instagram
Maja Marinković

Maja Marinković imala je dosta estetskih operacija za sada, a kako kaže, planira i da smanji struk tako što će izvaditi rebro.

Starleta se obratila svojim cimerima u “Eliti” i sve objasnila.

– Kad je bila žurka pre neki dan, gledala sam se u ogledalu. Razmišljala sam kako bi mi bilo da mi je struk manji i reklo bi se da bih bila prava lutkica! Možda ću da izvadim rebro jedno kad izađem napolje. Tako bi mi bilo mnogo bolje, a iskrena da budem, i bez toga sam prava bombica – rekla je Maja, a onda se dotakla oca, Takija Marinkovića.

– Ne znam samo šta bi mi otac rekao sad da me čuje. Mislim da bi to bila jedina stvar za koju bi rekao ne. Ovako mi je sve dozvolio, ali to, baš da vadim kosti iz sebe, to ne bi pustio – ispričala je Maja, a cimeri su konstatovali da je preterala sa operacijama.

Podsetimo, Marinkovićeva je pre izvesnog vremena stavila 840 kubika u zadnjicu, pa je tada dala izjavu za medije.

– Osećam se zaista dobro, s obzirom da je to tek sveže. Konačno se završilo sve što je trebalo da se završi, sad sam još pod otokom, ležala sam 48 sati na stomaku. Sve će malo da splasne, sve je to super. Pridržavam se saveta lekara, nije bilo komplikacija. Moraću da mirujem dve nedelje, za mesec dana će biti sve kako treba, imam male bolove. Stavila sam 420 kubika u zadnjicu, po jednoj polovini – opisala je starleta, koja je ovu operaciju platila 5.000 evra.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here