Razračunavanje švajcarske i ruske kadetkinje na utakmici u Staroj Pazovi (VIDEO)

0

Jedna drugoj nisu ostale dužne na meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za uzrast do 17 godina na igralištu Kuće fudbala FSS.

Stara Pazova je bila domaćin jednog od kvalifikacionih turnira za odlazak na Evropsko prvenstvo za kadetkinje. Najuspešnije su bile Holanđanke koje su se plasirale kao prvoplasirane. Švajcarkinje su zauzele drugo mesto, naša reprezentacija treće, a Ruskinje su bile poslednje bez bodova.

U poslednjem kolu Holandiji je i bod bio dovoljan za plasman, a i igrala je s našim timom bez golova. U isto vreme na susednom terenu sastale su se Švajcarkinje i otpisane Ruskinje. Početkom drugog poluvremena dve igračice su se razračunale međusobnim udarcima. Obe su isključene. To su Ela Ljustina iz švajcarskog tima i tamnoputi kapiten “zborne” Dijana Pamen.

Švajcraska je pobedila s 4:2. Vodila je s 3:0, a Rusija se primakla na 3:2. Golove za pobednički tim su postigle dve igračice koje su sasvim je izvesno albanskog porekla (Iseni, Kadriju) i jedna Ruskinja (Anastasija Kulakova).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here