Razveo se Stefan Milenković

0

BRAČNI KRAH: Stefan Milenković

Razveo sam se. Naši putevi su već dugo bili paralelni. Bili smo zajedno 11 godina, od toga sedam godina u braku, ali smo shvatili da više ne možemo da funkcionišemo zajedno i odlučili smo da svako krene svojim putem.

 

Ostali smo dobri prijatelji, ona je divna žena i ne žalim ni jednu sekundu koju sam proveo u braku s njom – kaže Stefan.

On priznaje da mu je razvod pao teško, razišli su se bez teških reči, a zajednički stečenu imovinu podelili su po pola.

– Ako su dve osobe civilizovane, onda ravod može da bude ok. Ne kažem da je lako, jer se čovek navikne na nekoga s kim deli život i kada on ode, može da bude dezorijentisan. Ali, imao sam sreće i kroz sve sam prošao bez većih trauma.
Iako iza sebe ima propali brak, veruje da će jednog dana imati porodici i da će biti otac.

 

Pravi Balkanac

– Ja sam pravi Balkanac i nisam bio zainteresovan za istočnjačka učenja, ali kada sam video majstore joge kako muče svoje studente kao u vojci rekao sam sebi da to moram da probam. Opredelio sam se za jogu jer je veoma brutalna, nema tu umnih razgovora, već se dve vežbe rade po ceo dan. Joga je pre svega fizička vežba koja mi pomaže da se oslobodim stresa i telo zadržim u dobroj formi, kako bi lakše ispunio sve ono što se od mene očekuje – iskren je Milenković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here