Printscreen
Melina i Haris Džinović

Jedan od najpoznatijih estradnih bračnih parova – Haris i Melina Džinović rešili su da stave tačku na deceniju dug brak.

Iako su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i kćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

– Melina i Haris su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo sa decom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima – otkrio je za medije dobro obavešteni izvor blizak porodici Džinović.

Melina je potvrdila ova saznanja.

– Razumite me, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu, prijatno – rekla je ona.

Inače, ljubavna priča popularnog pevača i modne dizajnerke počela je 2002. godine, kada je Melina bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od rijetkih intervjua priznao da su se „jednostavno našli“.

Kako je godinama kasnije priznala, Melina je započela vezu sa Harisom bez mnogo razmišljanja.

Njih dvoje su se venčali nakon 12 godina zajedničkog života, a na večnu ljubav su se zarekli 2014. godine na jednoj luksuznoj jahti, usidrenoj nadomak Dubrovnika.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here