Kako javlja Mundo Deportivo inače katalonski sportski list, u Real Madridu smišljaju plan kako da dovedu Kilijana Embapea i dve godine mlađeg Erlinga Halanda.

Na njima dvojici Real planira graditi ekipu za naredne sezone.

U Madridu, prema istom izvoru, ne bi bili zadovoljni samo jednim transferom, nego žele obojicu. Ipak, postoji mogućnost da će Embapea pričekati godinu dana jer ugovor s PSŽ-om ima do 2022. godine i tada bi ga mogli dobiti bez obeštećenja.

Sa druge strane, Haland ima ugovor do 2024. godine i Borusija za njega traži čak 180 miliona evra. Da bi doveo Halanda, kojeg želi i najveći Realov rival Barselona, Madriđani će prodati nekoliko igrača.

Prvi na popisu onih koji odlaze je Geret Bejl koji ima platu 15 miliona po sezoni. Rafael Varan je sam zatražio transfer, odbija produžiti ugovor i izvesno je da će ovog leta napustiti Madrid. Na odlasku je i Isko, koji igra sve manje i sve lošije.

Serhio Ramos i Marselo, dve legende Reala, verojatno će takođe otići. Pregovori s Ramosom oko novog ugovora su prekinuti, a Real se želi rešiti i Marselove plate, jer na njegovom mestu planira koristiti mlađe igrače.

Eden Azar nije opravdao novac koji je Real uložio u njegovo dovođenje pa su u Madridu izgubili strpljenje prodaće ga što pre, a novac za Halanda i Embapea u Realu planiraju skupiti i prodajom Vinisiusa, mlade brazilske zvezde.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here