Recept da uvek imate bronzani ten

0

Kada se dođe do nanošenja krema za potamnjivanje i posmatranja rezultata u ogledalu, mnoge žene su razočarane zbog nastalih fleka, nejednakosti u boji i propuštenih mesta. Evo nekoliko saveta za efikasno korišćenje ovih preparata i njihove zadovoljavajuće rezultate.


Obavezan piling kože pre nanošenja

Dan pre nanošenja kreme za samopotamnjivanje trebalo bi uraditi piling kože celog tela i lica. Za to mogu poslužiti razni preparati ali i jednostavna, kućno-spravljena kupka može da posluži. U gel za tuširanje stavite malo kukuruznog brašna ili kafe koja je kao talog ostala na dnu šoljice, promućkajte i dobro istrljajte telo tokom tuširanja.


Depilacija pre nanošenja kreme

Ukoliko se ne uklone dlačice sa lica ili tela posle nanošenja kreme pojaviće se fleke na mestu gde se nalaze.

Obavezno prethodno naneti hidratantnu kremu
Pola sata pre korišćenja "tena“ trebalo bi naneti na celo telo hidratantnu kremu. Ona će omekšati kožu i učiniti je glatkom. Posebno je važno obratiti pažnju na kolena, laktove i prste. Na tim mestima se sredstvo za tamnjenje zadržava u većoj količini i teže razmazuje.


Pravilno nanošenje "tena“

Koristite rukavice od lateksa kako vam dlanovi u jednom momentu ne bi postali narandžasti. Preparat uvek treba nanositi od dna, to jest početi od stopala i ići uz nogu. Posle neuspelog nanošenja ispiranje boje je veoma teško, i zato bi trebalo da pokušate da je nanesete u jednakom sloju na svim delovima, a posebno licu. Ne treba zaboraviti ni vrat, dekolte, i ivicu lica uz kosu, jer se tu najčešće javljaju bela "ostrva“.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here