Redovne platiše jeftinije u pozorište

0

"Infostan" je akciju pokrenuo kako bi "redovnim platišama izrazio zahvalnost, a građane koji račune ne plaćaju na vreme podstakao da počnu da izmiruju obaveze".
 

U preduzeću objedinjene naplate se nadaju da će akcija izazvati veliko interesovanje korisnika komunalnih usluga i proizvoda.

 

"Pozorišne predstave u Ateljeu 212 po umanjenoj ceni moći će da gleda 85 odsto korisnika usluga "Infostana" koji redovno plaćaju račune", navode u tom preduzeću.


Cene karata

 

Cene karata za redovne predstave kreću se od 800 do 1.000 dinara. Svima, koji po nekom od pomenutih osnova imaju pravo na jeftiniju kartu, na raspolaganju su sve predstave osim "Kose". Jedino ova predstava ne ulazi u akciju, a cena karte za nju je od 1.200 do 3.000 dinara.

"Oni će uz poslednji račun objedinjene naplate, na kome je naznačeno "Zahvaljujemo što redovno izmirujete svoje obaveze", direktno na blagajni pozorišta u Svetogorskoj ulici moći da kupe karte. Ovo je samo prvi korak u susret našim redovnim platišama. U narednim mesecima planiramo mnogobrojne pogodnosti i aktivnosti za njih. Posle uvođenja elektronskih kopija računa, sugrađanima će biti na raspolaganju i SMS i onlajn plaćanje računa", tvrde u "Infostanu".

"Infostan" je na svom sajtu uveo novinu – "Kutak za redovne platiše", gde će građani moći da se obaveštavaju o svim predstavama sa repertoara.

U Ateljeu 212 ističu da je ovo gest na nivou korporativne društvene odgovornosti i da im je veoma važno da, kroz akcije ovog tipa, onima koji ne mogu sebi da priušte odlazak u pozorište to omoguće.

"Osim ove akcije po povlašćenim cenama predstave sa našeg redovnog repertoara mogu da gledaju i penzioneri, studenti, srednjoškolci", objašnjava Biljana Šego iz Ateljea 212.

 

"Takođe, imamo i "last minit" paket, kao i "hepi aur" svake subote. Oni koji su odbranili magistarski rad mogu da po ceni od 212 dinara kupe 10 karata, a za odbranjen doktorat 20 karata. Sugrađani, među kojima ima najviše penzionera i školaraca, žalili su nam se da im je cena karte preskupa. Pošto ne možemo da im omogućimo besplatno gledanje predstave, odlučili smo da im na ovaj način izađemo u susret", dodaje ona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here