pixabay.com

U hotelu “Metropol” u Beogradu, 11. septembra 2019. održaće se Regionalna konferencija Evropske mreže preduzetništva.

Regionalna konferencija Evropske mreže preduzetništva biće prilika da se predstave dosadašnji rezultati institucionalne i poslovne saradnje ostvarene kroz ovu mrežu. Na konferenciji će biti predstavljeni i rezultati projekta Erazmus za mlade preduzetnike koji ove godine obeležava jubilarnu, desetu godinu postojanja.

Regionalnu konferenciju će uvodnim obraćanjima otvoriti:

– Nemanja Žugić, potpredsednik Privredne komore Srbije
– Branimir Stojanović, državni sekretar u Ministarstvu privrede
– Viktor Nedović, državni sekretar u Ministarstvu obrazovanja, nauke i tehnološkog razvoja
– Stefen Hudolin (Steffen Hudolin), šef II sektora operacija u Delegaciji EU u Republici Srbiji

Posle uvodnog dela, o postignutim uspesima i dobrim iskustvima u okviru Evropske mreže preduzetništva govoriće predstavnici Evropske komisije: Đakomo Matino, šef Generalnog direktorata za unutrašnje tržište, industriju, preduzetništvo i MSP Evropske komisije (DG Grow), kao i predstavnici Izvršne agencije za mala i srednja preduzeća (EASME): Natalija Martinez Paramo, direktorka odeljenja za COSME i Mjuriel de Grande, direktorka Sektora za monitoring i evaluaciju.

Ove godine se na konferenciji očekuje učešće oko 80 predstavnika Evropske mreže preduzetništva iz Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, kao i zvaničnika Izvršne agencije za mala i srednja preduzeća (EASME).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here