Youtube/Glamur TV HAPPY
Kristijan Golubović

Savet Regularnog tela za elektronske medije (REM) navodno je podneo krivičnu prijavu protiv Kristijana Golubovića zbog pretnji izrečenih u “Zadruzi 4”.

Oni su oštro reagovali na to što se Kristijan zakleo u svoju decu da će ubiti Staniju Dobrojević sa kojom se već mesecima prepucava preko medija, piše “Informer”.

– Podneli smo krivičnu prijavu zbog pretnji smrću izrečenih u rijaliti programu “Zadruga 4”. Zakonska je obaveza REM-a da se obrati nadležnim organima kada utvrdi da je u programu izvršeno neko krivično delo, kao što je ovde to slučaj – poručuju iz ovog tela za pomenut medij.

Podsetimo, Golubović je zapretio uživo u emisiji “Pitanja gledalaca”, koja je 16. septembra emitovana na TV Pink.

– Evo, sad se kunem u svoje dvoje dece… Ubiću Staniju Dobrojević lično ili preko mojih ljudi, ako mi se ne izvini. Ubiću bilo koga ko mi vređa decu i spominje ih, pa makar robijao 40 godina – rekao je Kristijan.

View this post on Instagram

Javne pretnje smrcu na nacionalnoj televiziji, u rijalitiju koji treba da je sou program?! E pa gospodo, ovo vise nije sou program! KRIVICNA PRIJAVA, pa neka se drzavni organi bave sa ovim kromanjoncem koji i nije ni za sta drugo nego samo za zatvor! Izvinjenje NE MOZE da dobije, jer je PRVI vredjao porodicu, majku, mrtvog oca! Pre 5 godina me je javno reketirao, cela Srbija je to gledala i cutala?! E sad ja vise necu da cutim! I ja sam necije dete! Moj pokojni otac je dao zivot za Srbiju, a moja majka treba da gleda kako me ovaj robijas javno usred Srbije reketira, targetira?! DOSTA VISE! Ovaj problem datira od Farme6, nastao je javno pred kamerama, i ima da se resi javno pred kamerama! Samo, pre 5 godina kada me je reketirao, nisam ga prijavila policiji nego ispala covek i dala pola novca od moje nagrade, za koji moj?! Sada cu da postupim drugacije! Posle toliko godina lik izlazi iz zatvora, zove – pise… ODBIJEM GA. Povredjena sujeta, pocinje javno da me pljuje! Nisam mu ostala duzna! A onda idu i pretnje smrcu?! Ma vazi! Ovaj put sam postupila ispravno: krivicna prijava, neka se drzava dalje bavi njime. Hvala!

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic) on

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here