Vesti

Beli orlovi iz Boniriga osvojili su prvi bod u novoj sezoni Prve lige Novog Južnog Velsa (nekadašnja NPL2), pošto su golom u 90. minutu izjednačili protiv Akadamije Central Koust Marinersa – 2:2 (1:1).

Uzbudljivu utakmicu su obeležili preokreti: Bonirig je poveo u 15. minutu preko Pitersona, ali su gosti uzvratili najpre u 45, a zatim i u 84. minutu.

Kada se činilo da će Marinersi odneti kući ceo plen, pojačanje Orlova iz redova Rokdejla Zak Sfiligoj zatresao je mrežu i doneo radost domaćim navijačima.

U narednom kolu Orlovi će ugostiti rivala s istoka Sidneja, ekipu Hakoa Siti. Meč se igra u Bonirigu, u subotu 26. marta od 19.00 časova.

Bod na startu

U derbiju prvog kola Treće državne lige Viktorije, domaći Rovil Iglsi i Nobl Park Junajted Drina su odigrali meč bez pogodaka – 0:0.
Rovil je bio bolji rival u prvom poluvremenu, a drugi deo utakmice pripao je Drinjanima, koji su bili bliži da golovima krunišu nadmoć ali su mreže ostale netaknute.
U predigri su se sastali rezervni timovi, a Rovil je slavio rezultatom 4:3. Golove za rezerve Drine postigli su Petru i Adamović (dva gola).
Sledeću utakmicu srpski klub igra ponovo u gostima, protiv Ešburon Junajteda, u subotu od 15.00 časova.

“Mršav” početak

Značajno izmenjeni i podmlađeni tim Svetog Đorđa nije se proslavio na otvaranju sezone u Trećoj premijer ligi Kvinslenda (bivša Premijer liga Brizbejna).
Protiv Sentenari Stormersa, koji su ranijih godina “Svecima” bili redovne mušterije, na domaćem terenu u Vilavongu odigrali su samo 1:1, zahvaljujući golu Džordana Dejvija.
U narednom kolu, u subotu, srpski klub gostuje još jednom starom rivalu Lejksu, a utakmica počinje u 18.00 časova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here