youtube/printscreen
Foto: Arhiva

Legendarna pevačica Rijana sinoć je nastupila u poluvremenu Superboula. Svi prisutni su bili oduševljeni njenim muzičkim performansom, ali i vešću da pevačica čeka drugo dete – samo devet mesci nakon što je rodila svoje prvo.

Rijanin muzički spektakl na Superboulu pratili su ljudi širom sveta, posebno jer je ovo njen prvi nastup nakon pet godina pauze. Ona je, takođe, iskoristila svetla pozornice da obelodani i lepu vest, a to je da čeka svoje drugo dete.

Mnogobrojni obožavaoci pevačice bili su oduševljeni koncertom, a korisnici Tvitera su “poludeli” zbog vesti da je u blaženom stanju, odnosno, da čeka svoje drugo dete. Vest o trudnoći potvrdio je i njen portparol za “Holivud reporter”.

Takođe, trebalo bi napomenuti da je Rijana u razgovoru za medije, samo nekoliko minuta pre koncerta, istakla da je o nastupu na “Superboulu” razmišljala dva puta, ali da je, ipak, prihvatila ponudu zbog svoje nove i najvažnije uloge u životu – uloge majke.

“Pomislila sam: ‘Da li sigurna?’. Treba li uopšte da donosim sada takve važne odluke? Možda ću zažaliti zbog ovoga. Kada postaneš mama, nešto se jednostavno dogodi i osećaš kao da možeš da osvojiš svet – da možeš sve. A Superboul je jedna od najvećih pozornica na svetu, pa koliko god to bilo zastrašujuće… postoji nešto uzbudljivo u tom izazovu. Važno je da moj sin to vidi”.

Kako prenosi magazin “People”, Rijana je prva pevačica koja je u istoriji Superboula nastupila u drugom stanju

Crveno – od glave do pete

Rijana je za svoje grandiozno pojavljivanje odabrala crveni kombinezon i patike, a celokupni izgled upotpunila je plastičnim oklopom koji reprezentuje ženske grudi.

Što se tiče njene frizure, pevačica je izabrala crni umetak koji je podigla u rep, a crveni karmin, kao konačni detalj njenom Superboul izdanju, dodatno je istakao jaku žensku energiju koju je Rijana tokom celog nastupa eminirala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here