EPA/Frantzesco Kangaris

Američka pevačica poreklom sa Barbadosa Rijana (32) je objavila dva nova video snimka na društvenoj mreži Instagram na kojima pozira u providnom donjem vešu, a svojom pojavom podigla je temperaturu mnogim muškarcima.

Naime, lepotica je na svom profilu objavila kratke video snimke u kom reklamira svoj brend donjeg veša pod nazivom “Savage X Fenty”.

Rijana je prvo pozirala u crvenom providnom donjem vešu, a trenutak koji je najbezobrazniji je svakako kada se uhvatila za zadnjicu. Rijana je pozirala u tangama i crvenim halterima, a mnogi obožavatelji kažu da joj je ovo najprovokativniji video klip ikada.

No, nekoliko dana kasnije je objavila sličan video snimak u kom pozira u crnom čipkanom donjem vešu u kom je istakla sve svoje obline,  a u jednom trenutku je i tverkovala.

Rijana se polako skidala, a svi su se ponadali da će videti nešto konkretno, no ona svoje nago izdanje čuva za svog dečka, repera Asap Rokija, s kojim se od nedavno zabavlja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

– Odbrojavam vreme do Dana zaljubljenih – napisala je ona u opisu objave na kojoj pozira u crnom donjem vešu.

Rijana je u drugom video snimku promenila i frizuru, pa je nosila kratak bob i šiške, dok je na usnama imala ružičasti karmin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Na prvoj objavi je prikupila skoro 7 miliona pregleda, dok je drugom objavom prikupila 5,2 miliona pregleda za kratko vreme.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here