EPA-EFE
Riki Martin

Pevač Riki Martin je sa svojih 17 miliona pratilaca konačno podelio kako izgleda njegov sin Valentino, koji danas ima 14 godina.

Valentina se svi sećaju još dok je bio beba, a njegov poznati tata nije delio njegove fotografije, pa je sada vidljiva i te kako velika promena. Riki je uslikao sina na šišanju, mladić je pozirao mokre kose ogledajući se, a pevač je opisom potvrdio ono što su mnogi odmah pomislili.

“Nije više beba”, napisao je Riki.

Fotografiju možete pogledati OVDE.

Fotografija njegovog sina, koji se retko pojavljuje u javnosti, iznenadila je nekoliko Martinovih prijatelja, uključujući i voditelja Endija Koena.

“WOW! Tvoja kopija! Vreme tako brzo prolazi”, napisao je.

Podsetimo, Martinu je sinove, Valentina i njegovog brata blizanca Matea, 2008. rodila surogat-majka. Dve godine kasnije konačno je otkrio da je homoseksualac nakon što je prethodno često izlazio i sa muškarcima i ženama.

Nakon dugogodišnje veze s ekonomistom Karlosom Gonzálesom Abelom od 2010. do 2014, Martin se zaljubio u sadašnjeg supruga, švedskog slikara poreklom iz Sirije, Žvana Josefa.

Iako je Martin obelodanio svoju vezu sa Josefom u martu 2016, kasnije je ispričao da su se upoznali na Instagramu, a tek nekoliko meseci nakon digitalne komunikacije otišao je u London kako bi napokon lično upoznao Josefa.

Kasnije 2016. pevač je otkrio da su se njih dvojica verili, a u januaru 2018. otkrio je da su se tajno venčali.

Par je odlučio da želi još dece. U decembru 2018. Riki je otkrio da su dobili ćerku Luciju Martin-Josef, a sina Rena Martin-Josefa dobili su u oktobru 2019. godine.

Prošlog leta pevač se suočavao sa optužbama nećaka Denisa Jadiela Sančeza, koji ga je optužio za incest.

Naime, Sančez je tvrdio da ga je ujak uporno zvao i motao se blizu njegove kuće, gde je viđen u tri navrata. Takođe, Sančez je Rikija optužio i za prekomerno konzumiranje droge i alkohola.

Martin je za sve ove optužbe rekao da su potpuna izmišljotina, a njegovi pravni zastupnici pripremali su obranu, te su tako istakli da oštećeni u postupku ima velikih mentalnih problema.

U septembru prošle godine pevač je potom podigao optužnicu protiv nećaka, ali javnost o razvoju ovog slučaja više ništa nije saznala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here