commons.wikimedia
Mapa Ukrajine

Rusija će preuzeti kontrolu nad teritorijama duž leve obale Dnjepra, koje će postati defakto granica Ukrajine, izjavio je bivši američki obaveštajac Skot Riter.

– Mislim da će Rusija kontrolisati reku Dnjepar. To će postati nova granica kojom će patrolirati Dnjeparska flotila – smatra Riter.

Kako je primetio, to znači znači da će veliki gradovi, uključujući Harkov i Sumi, preći pod kontrolu Moskve. Bivši obaveštajac je dodao da bi konsolidacija na ovim teritorijama oslobodila značajne snage za uključivanje Odese u sastav Rusije.

8 COMMENTS

  1. Pa Rusi se ne sale,zapad ih nije ozbiljno shvatao dosad,ali su kasno shvatili da je Putin ozbiljan igrac i da ce polako ali sigurno uraditi ono sto je i obecao!

  2. NATO до сада није ни имао озбиљне противнике.Нападао је и тукао далеко слабије од себе, јајаре, ратовао сам против њих.
    То су лажови и подлаци.

  3. Da se Riter pita, a ne pita se ništa. Što je babi milo, to joj se i snilo. Zini da ti Putin kaže gde će granica biti….

  4. Samo pusti snovi i nadanja. Putin je vrlo los igrac. Upravo zbog njegove lose politike, Nato je dobio dve nove clanice – Svedsku i Finsku. Nato mu upravo govori: probudi se covece: Obavestili smo te na vreme o teroristickom napadu, ta specijalna akcija sa kojom si mislio u pokoriti Ukrajinu je vec u trecu godinu usla i nije vise akcija nego ordinarni rat, ubijas politicke protivnike, lazes i petljas samo da bi opstao na vlasti….gde si bre navró ko sivonja…svoj narod teras u smrt.

  5. Јефтина пропаганда
    Имаш ли такво мишљење о зеленском можда???
    Од 2014 убио је 14.000
    Руса у украјини
    Ко је онда то “СВОЈ” народ тјерао у смрт ???
    Овај рат је почела Украјина од 2014 траје ,
    Сад је ОЗБИЉНО ЈЕР СУ СЕ РУСИ УКЉУЧИЛИ
    ЈЕР СА нато нема ДОГОВОРА
    КАО ШТО ЗНАМО
    Р1244УН
    КАЖЕ 1000 ВОЈНИКА СРБИЈЕ СЕ ВРАЋА НА КиМ🇷🇸
    нато се СУПРОСТАВЉА
    нато ПРАВИ албанцима ВОЈСКУ
    ТО ЈЕ ВАН СВАКОГ ДОГОВОРА
    И ИНТЕРНАЦИОНАЛНОГ ПРАВА

    🇷🇺☦️🇷🇺

  6. Biće granica na reci, ali NA URALU, ruje će nakon Putinove gluposti sa Ukrainom biti mnogo SIROMAŠNIJI I GLADNIJI NEGO PRED RASPAD SSSRa koji iako mnogo veći nije mogao da preživi ni hladni rat a kamo li pravi, tako da će uskoro sve doći na svoje tj. EVROPA DO MOSKVE ! ! !

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here