Pixabay

Kada nekoga opisujemo kao neustrašivog, to ne znači da ta osoba nema strah – već da je u stanju da radi stvari uprkos svom strahu.

Imajući ovo na umu, najneustrašiviji horoskopski znaci su upravo oni koji ne dozvoljavaju da ih strah parališe i onemogući da urade ono što požele.

Kad ste uplašeni, možete da se ograničite i da ne idete za stvarima koje želite. Strah može da navede da se osećate kao da niste vredni uspeha ili ljubavi.

Ali neustrašivi ljudi su spremni da rizikuju.

Dobra stvar kod straha je da može da se prevaziđe. Samo zato što vas nešto plaši ne znači da će uvek imati tu moć nad vama. Dobra polazna tačka da eliminišete strah je da shvatite da se većina najgorih scenarija nikada neće desiti.

Kad ste jedan od neustrašivih nakova Zodijaka, kako piše Your Tango, verujete da je sve moguće i da nema prepreka da dobijete ono što želite. Ako pogrešite ili se desi nešto negativno, nastavljate dalje i nikada ne dozvoljavate da vam strahovi stanu na put.

1. Ovan

Ovnovi su neustrašivi, jer se namerno stavljaju van svojih zona komfora i neprestano rade stvari koje ih izazivaju. Sa svakom preprekom koju savladaju, postaju još hrabriji.

Ovnovima je prijatno da rizikuju. Čak i kada nagrada nije onakva kakvu su očekivali, nastavljaju da guraju sebe. Ako se nečega plaše, žele to da urade tako da strah izgubi moć nad njima.

2. Lav

Lavovi su hrabri. Neustrašivost je jedna od njihovih najjačih karakternih osobina. Oni veruju u mogućnosti i odlučni su da postignu svoje ciljeve, čak i ako im deluju zastrašujuće. Pokušavaju da ućutkaju svog unutrašnjeg kritičara i sve koji im govore da nešto ne mogu.

Lavovi znaju da su dovoljno odlučni da dokažu drugima da nisu u pravu. Ako ne uspeju, bar su pokušali, a verovatno su izvukli nešto drugo od toga.

3. Strelac 

Trik kod Strelca da bude neustrašiv je u tome što jednostavno bira da bude srećan. Pored toliko zabave i otkrića na svetu, Strelac je odlučan da doživi što je više moguće.

Oni donose odluke koje su hrabre, ponekad rizične i inače odvažne, ali nastavljaju da se kreću napred i šire svoje horizonte. U tom smislu, strah je na putu Strelčevoj sreći, pa oni na njega ne obraćaju pažnju. Strelac ima nova mesta na koja treba da ode i ljude sa kojima se može sresti, strah nije pozvan da im pravi društvo.

4. Škorpija

Škorpije znaju da ništa vredno ne dolazi bez rizika, pa umesto da beže od straha, one se direktno suočavaju sa njim. Škorpije proučavaju svoje strahove i razbijaju ih na tako male komade da više nisu u stanju da im izazovu strah ili nelagodu.

Kada obesmislite strah do mere da sa njime može da se upravlja, on više ne može da utiče na način na koji ćete da se ponašate ili razmišljate. Škorpije su jake, a njihova snaga oduzima sposobnost strahu da raste. Strah jednostavno neće pobediti Škorpiju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here