ATAImages
Dara Bubamara

Dara Bubamara je više puta u javnosti isticala kako nije odrastala u bogatstvu i luksuzu, te sada, kada dobro zarađuje, ne želi da joj ničega manjka.

Njena želja da se bavi pevanjem bila je toliko velika da je pevačicina majka pozajmljivala novac kako bi je podržali da ide na audicije u Beograd.

– Još kao dete sam bila energična, a talenat za pevanje je prvo prepoznala moja učiteljica. Kad su roditelji kasnije videli da stvarno privlačim pažnju gde god da se pojavim, bilo im je jasno čime ću da se bavim kad porastem. Kao mala sam pevala pesme Lepe Brene, bila mi je idol i sanjala sam da imam karijeru kao ona – pričala je Dara u emisiji “Iz profila”.

Ona je istakla da njene roditelje finansijska kriza nije sprečila da joj pomognu da ostvari svoje snove.

– Za ta pozajmljivanja roditelja sam saznala tek kasnije. Naravno da mi nisu pričali kako su se dovijali, ipak sam bila klinka i njihovo je bilo da mi pomognu kako znaju i umeju. Kad sam počela da se probijam na estradi, nisu bili u fazonu: “Nemamo para, ne možeš da pevaš”, nego su me gurali dalje, samo su oni znali kako. Majka je bila u dugovima do guše, ali se isplatilo – ispričala je Dara Bubamara.

Pevačica je, podsetimo, nedavno istakla da je imala srećno detinjstvo te da kada bi mogla da vrati vreme, opet bi isto živela.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here