Roditelji krivi za smrt bebe?

0

Policija u Zaječaru pokrenula je istragu koja će pokazati da li je smrt dvomesečne bebe u ovom gradu prirodna ili nasilna, pišu beogradski mediji. Razlog za sumnju jeste taj što su na glavi bebe otkriveni tragovi krvi.
Nesrećno dete je preminulo u subotu, a roditelji su odmah pozvali Hitnu pomoć. Stigle su i ekipe policije, koje su razgovarale sa roditeljima. Otkriveni su tragovi krvi, pa će tek obdukcija zakazana za dana otkriti pravu istinu.
– Kako kažu roditelji, koji imaju još jedno dete od dve godine, njih četvoro je spavalo u jednoj sobi. Kada su se otac i majka probudili primetili su da dvomesečna beba uopšte ne diše. Pozvali su Hitnu pomoć, a lekari su čim su primetili da je beba krvava po licu pozvali policiju. Zbog dalje istrage ne možemo da otkrijemo više detalja – nezvanično kažu u policiji u Zaječaru.
Prema pisanju lokalnih medija, lekari su zatekli telo bebe i nisu ništa mogli da učine. Međutim, na prvi pogled medicinsko osoblje je primetilo na licu bebe tragove krvi, što je odmah izazvalo sumnju u izjavu roditelja.
– Roditelji su izjavili da ništa ne znaju o okrvavljenom licu bebe. Obdukcija će pokazati šta je u pitanju. Takođe, za sada ne znam ni tačno vreme smrti deteta – kažu u Hitnoj pomoći.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here