Rodžers: Suarez je veoma inteligentan

0

Brendan Rodžers
 

Luis Suarez je poznat kao igrač koji je spreman na sve kako bi njegov tim pobedio. To je najbolje pokazao na Svetskom prvenstvu 2010. godine kada je na gol liniji rukom odbranio šut fudbalera Gane i zaradio isključenje, ali je i omogućio reprezentaciji da prođe u polufinale.

Sada je Brendan Rodžers pohvalio jednu drugu stranu njegove ličnosti.
"Mnogi ne vide da je Luis veoma inteligentna osoba van terena, koja to nije pokazivala na terenu. On je igrač sa ulice, nemilosrdan je u svom poslu, njegova lepota je u kreativnosti i inovativnosti, a igra koju pokazuje u kaznenom prostoru i oko njega je magična", izjavio je Rodžers

Koliko puta ste rekli „kao da mu se lopta lepi za nogu“ ili nešto slično kada ste gledali Suareza u akciji? Rodžers je izjavio da obožava tehničare i da je znao da će mu Urugvajac biti glavni igrač u ekipi čim je došao na Enfild.
"Volim igrače sa tehnikom. Na tome smo gradili našu igru prethodnih 20 meseci i on je na samom vrhu u toj kategoriji. Njegova lojalnost Liverpulu, da ostane i da se bori za tim i da nas dovede do ovde“, dodao je trener Crvenih.

Suarez se nije najbolje pokazao u derbijima ove sezone, a ovo je možda i Rodžersov način da dodatno motiviše najboljeg strelca Premijer lige pre dve odlučujuće utakmice u sezoni.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here