Rok koncert u crkvi

0

 

Parohijani su došli u velikom broju i pohvalili ovaj potez Crkve i prote Majstorovića sa oduševljenjem znajući dobro da imigracija ne sluša samo narodnjake već i rokenrol muziku. Na repertoaru je bio i stari i novi rok, a koliko se posetiocima svidela zabava pokazuje to što su ostali do dva-tri sata posle ponoći.

– Bila je ovo lepa zabava i igranka – rekao je starešina Hrama prota Đokan Majstorović. – Ljudi su uživali i igrali, a sve je to organizovao naš parohijan Danijel Todorović. Ja sam posetioce pozdravio i rekao im da treba da ovakve zabave pravimo i dalje u budućnosti jer mi smo i u Srbiji slušali i igrali uz rokenrol, možda još bolji nego što je ovaj današnji, rekao je prota za "Vesti".

 

S advokatima o useljenju

U nedelju 23. novembra u jedan sat popodne u Sabornoj crkvi Svetog Save (20 Njest 26th Street Nenj Džork, NDž 10010) biće organizovano besplatno informativno predavanje na srpskom jeziku advokata Marsije Gevare i njenog pravnog tima o imigracionim temama. Govoriće se o tome kako ostvariti legalan status u Americi kroz brak i kako dovesti članove porodice iz drugih zemalja u Ameriku. Nakon prezentacije gosti će moći da postavljaju pitanja.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here