Ronaldo gubi 25 posto prihoda bez Lige šampiona, zato su minimalne šanse da ostane u Juventusu.

U slučaju da tim ne igra elitno fudbalsko takmičenje, Juve će sigurno ostati bez prve zvezde tima Kristijana Ronalda čiji je ostanak u klubu direktno vezan sa plasmanom ekipe u Ligu šampiona. Razlog nije samo takmičarske prirode, jer je kod Portugalca mnogo toga vezano za finansije.

Naime, prema određenim proračunima, Ronaldo bi ostao bez 25 procenata prihoda sa raznoraznih strana, od sponzora najviše, ako narednu sezonu ne bude igrao elitno takmičenje. To je naravno ogroman novac imajući u vidu sve prihode fudbalske superzvezde.

Dakle, meč Juventusa sa Bolonjom za vikend nije samo za opstanak u Ligi šampiona, već nosi sa sobom i brojna druga pitanja i psoeldice, ukoliko se sezoba završi neslavno po doskorašnjeg valadara italijanskog fudbala.

Pojedini mediji navode da bi Ronaldo, u slučaju odlaska iz Juventusa, mogao da se vrati u Junajted gde uživa status ikone i gde je proveo sjajan period u karijeri. Mada, sve su to spekulacije koja trenutno nemaju pravo utemeljenje, pa treba sačekati i videti rasplet sezone u Seriji A koji će direktno odrediti Ronaldovu sudbinu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here