EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI
Kristijano Ronaldo

Neverovatne vesti stigle su iz Italije. Baš u trenucima dok je Kristijano Ronaldo igrao meč Juventusa protiv Torina, pojavila se informacija da je njegov brat upao u velike probleme.

Otkriven je nelegalan posao Kristijanovog brata zbog čega je ovaj upao u velike probleme sa zakonom!

Hugo Dinarte Aveiro je brat jednog od najboljih fudbalera današnjice, a kako prenose italijanski mediji, on je prodavao specijalne dresove “Adidasa” koji je trebalo da budu uništeni!

Tamošnji mediji tvrde da je Aveiro pod istragom zbog švercovanja 13.000 dresova!

Iako je njegov brat Kristijano Ronaldo najbogatiji fudbaler u istoriji ovog sporta, Aveirova kompanija “Musara” je u velikom problemu jer je preprodavala dresove koje je torinska kompanija “Pegaso” napravila sa posebnim “CR7” logotipom. CR7 je Ronaldov brend.

Svi ovi dresovi koštali su oko 500.000 evra, a “Musara” je nakon određenog vremena došla do zaključka da proizvodnja tih dresova nikada uopšte nije ni bila odobrena.

Od proizvođača je bilo traženo da dresovi budu uništeni po ceni od četiri dolara po komadu, da bi nakon svega, iz “Pegasa” ugledali te iste dresove u muzeju Kristijana Ronalda. I tada je nastao čitav problem.

Dresovi nisu bili uništeni, već su bili prodavani po ceni od 40 evra po komadu! Kristijano Ronaldo u čitavoj ovoj priči nije direktno umešan i izvesno je da se on ne bavi detaljima vezanim za njegov muzej.

Ipak, njegov brat bi mogao da nadrlja. “Pegaso” je tužio firmu Kristijanovog brata, zbog čega bi Aveiro mogao da bude ozbiljno kažnjen.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime