EPA-EFE/TIM KEETON
Kristijano Ronaldo

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo se našao u centru skandala nakon poraza njegovog kluba od Evertona.

Po završetku utakmice na “Gudisonu” gde je Everton savladao “crvene đavole” 1:0, Ronaldo je pri izlasku sa terena privukao pažnju nefudbalskim gestom.

Besni Portugalac je uzeo jednom navijaču telefon i bacio ga na beton. Takođe, udario ga je i ispostavilo se da je to autistični dečak, što je potvrdila i njegova majka.

Ronaldo se izvinio ubrzo i rekao da dečak može da bude njegov gost na “Old Trafordu”.

U nedelju je dečakova majka za “Liverpul Eho” podelila detalje posle meča, vezane za incident.

– Na kraju utakmice igrači Mančester junajteda krenuli su sa terena, a mi smo bili na tribini uz tunel, moj sin je izvadio telefon kako bi ih snimao. On je želeo da snimi svakog igrača Junajteda, a kada je prolazio Ronaldo, spustio je telefon zbog toga što mu je noga krvarila, a pritom ništa nije rekao. Ronaldo je prošao pored njega i sramno i besno udario njega po ruci i telefonu i nastavio dalje ka svlačionici. Možete videti i modrice kakve je dobio od siline udarca – rekla je dečakova majka i nastavio:

– Ne mogu da verujem da pričam o ovome. Plakala sam, bila sam u šoku, Džejkob je bio još više šokiran. On je autističan dečak, pa nije odmah shvatio šta se desilo, dok nismo došli kući. Bio je veoma uznemiren i razočaran. Ovo je bila njegova prva utakmica u životu. Imali smo predivan dan do pred sam kraj, kada se to desilo. Ronaldo nam je sve upropastio u sekundi.

Ona je objasnila da je Ronaldo dečakov idol.

– On je njegov idol. Moj sin je samo ponavljao “Ronaldo će biti tamo”. On mu je bio ikona. Mogla bi da razumem da mu je mahao telefonom ispred lica, ali on je samo spustio telefon jer je video njegovu nogu kako krvari. On je autističan dečak koga je napao jedan fudbaler, tako ja to vidim kao majka – zaključila je ona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here