Atraktivna verenica slavnog Kristijana Ronalda Georgina Rodrigez (27), potpisala je ugovor sa kompanijom “Netflix” za novu špansku seriju koja će se jednostavno zvati “Georgina”.

Doku-rialiti šou pratiće njen svakodnevni život i dati nam uvid u zbivanja kod Ronaldovih, naravno moguće je da u nekoj epizodi bude i njen slavni suprug. Zanosna Argentinka se novom poslovnom prilikom odmah pohvalila na Instagramu gde je je prati 24 miliona ljudi.

– Vrlo sam uzbuđena i sretna zbog ovog novog projekta. Hvala porodici! – napisala je i označila “Netflix”, a ovaj striming servis joj je u komentarima poželeo dobrodošlicu u “Netflix” porodicu.

Do sada je Georgina odlično profitirala od veze sa fudbalerom, sklopivši brojne ugovore sa poznatim modnim kućama i brendovima, a uz sve to, Ronaldo joj daje mesečni “džeparac” od vrtoglavih 90.000 evra, tvrde izvori.

Pre veze sa Ronldom Georgina je bila čistačica, a Potugalca je upoznala kad je radila kao prodavačica u Gučijevom butiku u Madridu. Asistirala mu je u kupovini, a njemu se toliko dopala da je zatražio da mu od tada uvek pomaže kada dođe u radnju.

– Naporno sam radila i živela požrtvovnim životom i zato me je svemir nagradio najboljom stvari na svijetu: prelepom porodicom – rekla je svojevremeno Georgina.

Kristijano i Georgina su 2017. godine dobili kćerkicu Alanu Martin, dok su ostalo troje dece rodile surogat-majke.

     

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here