Kosovo online
Kosovska policija u Severnoj Mitrovici

Više od 200 naoružanih specijalaca Kosovske policije u pratnji oklopnih vozila ušlo je večeras iz Južne u Severnu Mitrovicu.

Kako javlja reporter Kosovo onlajna, specijalci su se rasporedili po obodu grada i blokirali čitavu Severnu Mitrovicu.

Pripadnici Specijalne jedinice Kosovske policije bacili su i dve šok bombe. Prema njihovim rečima, tu su da bi osigurali bezbednost.

Građani Severne Mitrovice okupljaju se na ulicama, razgovaraju o svemu što se dešava poslednjh dana, napeto je, ali bez incidenata. Svi kafići su zatvoreni, a žene i deca su se sklonili sa ulica.

10 COMMENTS

  1. Bezite id ove Proklete Kosovo,tu su pogunuli i Car Lazar,pré 6 vekova,Tu je pogunuo i Sultan Murat,Tu je ubijen i Ruski konzul Scerbin,100 g ranije,Pré 2, décenjie i Srbski Patriarh slomio nogu, uvek Naprtosti i pogibije,nema tu nista dobro, svi pametni ljudi idu dje je mirno i Srbi i Albanci.Nema tu perspective ni zivota za nikoga normalnoga,Samo ludaci ostaju tu da ratuju u strahu za nikoga i nista.

    • Pa tvoji Albanci već odlaze, a Srbi ostaju – u vjekove vjekova !

  2. Srbija uskoro u EU I NATO! Konačno svoji među svojima na svome! Živela Srbija Evropska Srbija zajedno sa narodima kojima pripada.

  3. Bezvizni režim daje brisel albancima
    Kao nagradu za ovaj vid demokratije
    Koja ima jedan naziv to je apartheid sama riječ govori šta albanci žele,
    Etnički čistu teritoriju ,
    Bože☦️pomozi
    Da taj bezvizni režim što pre počne
    Da albanci brzo nagrnu u evropu
    Oni su evropi potrebni
    Preko potrebni
    Srbiji u ovom problemu može da pomogne Bog☦️
    I da se ruska vojska vrati na Kosovo 🇷🇺☦️🇷🇺
    Ja ne vidim da će zapadni prijatelji
    Da zaštite Srbe ,
    Zar misli neko da Kurti ovo sam radi
    Da nema instrukcije
    Ko to misli
    Stvarno je naivan
    🇷🇸☦️🇷🇸
    1244 Rezolucija UN
    Pregovori nazad u UN
    🇷🇺☦️🇷🇺

  4. Jeste tačno je da trenutno ima preko 200 pripadnika policije ali ne Specijalne nego obične i sa običnim sluzbenim votilima i nisu blindirana i naoruzani do zuba samo sluzbeni pištolji bar tako vidimo trenutno ali ima dojave da Kurti drzi u pripravnost 350 pripadnika ROSU u četiri Kasarne okolini KIM a i Zapata svima ovde koji zivimo čudna situacija nije napeta i sve dok ova Kurtijeva policija ne provocira narod i nema incidenata nije strašno jer EULEX policija je isto prishtina na terenu i posmatra sve ovo igra igru za izbore daje podršku izdaicama da preuzmu vlast nad KIM om neče uspeti ali ovo jeste mamac za Beograd da osečajno reaguje i upadne u klinč pred EU izgovor kurtija biče ništa uradili nismo EULEX moze da potvrdi i KVAKA za Beograd puno pravni argument pred EU .NATO I svetom dabi odobrio optuzbe svoje Putin i Vučič spremaju Plan za destabilizaciju Balkana zato bez provokativne retorike i glupih poteza pametno treba postupati u ovakvim situacijama nikako prehitriti .

  5. Polako, Kurti radi upravo ono Srbima što je bio razlog Zapadu da opravda otimanje KiM od Srbije jer se “nije demokratski ponašala prema Albancima” – znači Albanci sada gube pravo na srpske opštine…bitno je da Srbi opstanu, a država da radi svoje !!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here