Youtube/RTS Prikazuje
RTS Planeta

Dajemo predloge emisija koje možete sledeće nedelje pratiti na kanalima RTS.

Ponedeljak, 15. 05.

Srpska razglednica iz Amerike: Predsednik Vučić – intervju

U novom izdanju emisije Srpska Razglednica iz Amerike, koju priprema i vodi Aleksandar Žigić, donosimo ekskluzivni intervju sa Predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem. Povod za razgovor i glavna tema je otvaranje direktne vazdušne linije Er Srbije između Beograda i Čikaga 17. maja.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Utorak, 16. 05.

Dečji program: Porodična mreža

Psiholog Ana Mirković razmatra sa porodicama Voštinić i Pantos specifičnosti modernih načina komuniciranja i kako one boje njihovu svakodnevicu. Serijal je deo projekta “Bezbednost dece na internetu” koji se realizuje u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Sreda,17. 05.

Bioskop: Druga šansa

Andreas je savesni policajac koji istražuje slučaj porodičnog nasilja u zapuštenom stanu zavisnika od droga. Međutim, teška porodična situacija dovodi ga do momenta kada treba da donese najneugodniju odluku u njegovom životu. Da li dati drugu šansu nekome ko to možda ne zaslužuje?

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Četvrtak, 18. 05.

Programski arhiv: Zapis Taliji

Ekipa Dokumentarne redakcije TV Beograd u poslednjim danima Jugoslavije uspela je da zabeleži i objedini priču o antičkim teatrima i amfiteatrima na prostoru nestajuće države. Ovaj dragoceni dokumentarni zapis gledaoci sada mogu gledati u remasterizovanim verzijama.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Petak, 19 .05.

Oko: Zahar Prilepin – atentat na pisca

Poznati pisac povređen je nakon što je njegov automobil dignut u vazduh u Nižnjem Novgorodu, a u eksploziji je poginuo njegov vozač. MIP Rusije optužuje Vašington i Kijev za “teroristički napad“. Ukrajinska bezbednsna služba saopštila je da ne može ni da potvrdi ni da demantuje umešanost u eksploziju.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Subota, 20. 05.

Serija: Koreni

Radnja serije odigrava se u imaginarnom selu Prerovo, u poslednjim decenijama 19. veka, a prati život bogate seoske porodice Katić i njihovih sluga. Serija je ekranizovani drugi roman Dobrice Ćosića kojim je autor započeo svojevrsni ciklus romana “Deobe”, “Vreme smrti”, “Vreme zla” i “Vreme vlasti”.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Nedelja,21. 05.

Fantastična planeta: Odgovornost 13. epizoda

Vladimir Banić putovanje u kome traga za odgovornošću u današnjem svetu započinje na Islandu. Zatim putuje u Ruandu, zemlju koju je krajem prošlog veka obeležio genocid nad Tutsima koji je užasnuo ceo svet. Trijada putovanja u ovoj epizodi završiće se u Istanbulu.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here