Youtube/RTS Prikazuje
RTS Planeta

Dajemo predloge emisija koje možete sledeće nedelje pratiti na kanalima RTS.

Ponedeljak, 10. 06.

SAT patrola do Halkidikija i Tasosa – kako izbeći radove kod Soluna

Ekipa emisije SAT konačno počinje sa serijom svojih letnjih patrola koje svi željno iščekuju.

Na prvoj patroli vode vas čak na dve destinacije. Prva je poluostrvo Kasandra i mesta Polihrono, Hanioti i Pefkohori, a druga je ostrvo Tasos. Međutim, ono što je najvažnije: pokazaće vam kako izgledaju radovi na obilaznici oko Soluna.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Utorak, 11. 06.

Muzički program: Bunt fest 8. finale

U finalu osmog izdanja festivala, na velikoj sceni RTS-ovog studija u Košutnjaku predstaviće se deset finalista – po pet najboljih autora i muzičkih sastava iz prvog i drugog polufinala. U revijalnom programu, nastupiće: “Artan Lili”, “Ljubičice” i “Monah”.
Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Sreda, 12. 06.

Izbor iz radio programa: Srpski na srpskom

Emisija „Srpski na srpskom“ slušaoce jednostavno, lako, zabavno poučava kako treba i kako ne treba, šta može i šta ne može… da se govori i da se piše. U igranoj formi, kroz priče, u dijalogu glumca i lektora, ukazuje se na najčešće greške koje se javljaju u svakodnevnom govoru, na pijaci, u parku, na roditeljskom ili na sastanku kućnog saveta, u pozorištu, u tramvaju, itd…

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Četvrtak, 13. 06.

Četvrtkom u 9: Rat u Ukrajini – zapadnim oružjem na ciljeve u Rusiji?

Ako Ukrajina dobije dozvolu da zapadnim oružjem gađa vojne mete u Rusiji, kakve mogu da budu ozbiljne posledice o kojima govori Vladimir Putin? U koji deo realnosti smeštamo stav Žozepa Borelja da mogućnost rata visokog intenziteta u Evropi više nije fantazija?

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Petak, 14. 06.

Oko magazin: Emir Kusturica – hajduk koji spaja Srbiju i Latinsku Ameriku

U Oku o prolascima kroz zidove, filmovima za koje su potrebne “idealne samoće”, o magijskom realizmu i prijateljstvu sa Markesom, balkanskoj fantastici i srednjoevropskoj ironiji, ali i o mitovima iz Andrićevih romana, Mešinim fatalnim likovima, Handkeovim putovanjima i novim filmovima u kojima se susreću Dostojevski, Tolstoj i Gogolj, govori proslavljeni srpski reditelj Emir Kusturica.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Subota, 15. 06.

Bioskop: Neko me ipak čeka

TV film “Neko me ipak čeka”, snimljen je po scenariju Duška Premovića u režiji Marka Novakovića.

U filmu “Neko me ipak čeka” iz ovog vremena, kroz prozor današnjeg turobnog i složenog trenutka, četiri žene bore se za svoj stav, svoj integritet, svoje dostojanstvo i svoje pravo na odluku na pitanje: roditi ili ugasiti novi život?

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Nedelja, 16. 06.

Serijski program: U klinču 2. sezona

Omiljene junake iz prve sezone Aljošu, Vanju, Filipa, Iskru, Simketa, Teu, Milicu, baka Anku i porodicu Kovač pratićemo u novih 30 epizoda gde svako od njih nastavlja da se bori u ringu za svoje snove, ali i sa sopstvenim slabostima i brojnim novim preprekama.

Na internet Platformi RTS Planeta možete pogledati sve epizode

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here