Youtube/RTS Prikazuje
RTS Planeta

Dajemo predloge emisija koje možete sledeće nedelje pratiti na kanalima RTS.

Ponedeljak, 14. 08.

Srpska razglednica iz Amerike: Lajons i Mirilvil

U novom izdanju emisije posetićemo parohiju crkve Sveti Nikola u Čikaškom naselju Lajons. Sagovornici će nam preneti šta proslava letnjeg Svetog Nikole znači za ovu zajednicu. U drugom delu emisije putujemo u severozapadnu Indijanu, na letnji festival crkve Sveti Sava u gradu Merilvil.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Utorak, 15. 08.

Bioskop: Nesvestica

Jon i Nini, poput Romea i Julije, žive u suprotstavljenim porodicama koje vode rivalske zabavne parkove, ali se zaljubljuju jedno u drugo uprkos sukobljenim svetovima u kojima žive. Zabranjena ljubav i rat između dve porodice stavljaju njihovu ljubav i vernost na test.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Sreda, 16. 08.

SAT: Novi zakon i nova staza ‒ svi detalji

Iako je vreme letnjih odmora i niko od vozača ne očekuje neka velika iznenađenja, izuzev gužvi na putu, država je ipak odlučila da pripremi izmene Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Četvrtak, 17. 08.

Muzički program: Guča 2023.

Кao i prethodnih godina, za one koji nemaju prilike da budu prisutni u Dragačevu, svetskoj prestonici trube, RTS Planeta će biti mesto gde će moći da uživaju u najznačajnijim i najatraktivnijim programima i ovog, 62. izdanja Dragačevskog sabora trubača.

Petak, 18 .08.

Oko magazin: Ekspo 2027 – najvažnija i najskuplja srpska izložba

Beograd je 2027. domaćin Ekspa, istina male svetske izložbe. Hoće li i na surčinskom polju, gde se Ekspo održava, do 2027. nići neki novi simbol grada? Istraživali smo koliko će Ekspo da nas košta i ima li skrivenih troškova?

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Subota, 19. 08.

Dokumentarni film: Petrovačka cesta

Dvadeset osam godina od raketiranja izbegličke kolone. Dokumentarni film “Petrovačka cesta”, u produkciji Radio televizije Srbije, govori o zločinu koji se dogodio na samom kraju hrvatske akcije Oluja, kada su srpske izbeglice već prešle na teritoriju susedne države – Bosne i Hercegovine i nisu predstavljale nikakvu pretnju.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Nedelja, 20. 08.

Bioskop: Profesor Bahman i njegovi časovi

U Štadtalendorfu, nemačkom gradu sa kompleksnom istorijom doseljenika i emigranata, genijalni profesor Diter Bahman nudi svojim učenicima da se bar malo osećaju kao da su kod kuće. Oni imaju između 12 i 14 godina i dolaze iz dvanaest različitih nacija i neki još uvek nisu savladali nemački jezik.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here