Youtube/RTS Prikazuje
RTS Planeta

Dajemo predloge emisija koje možete sledeće nedelje pratiti na kanalima RTS.

Ponedeljak, 16. 10.

Bioskop: Korset

Film prati život carice Elizabete Bavarske, poznatije kao Sisi, supruge Austrougarskog cara Franca Jozefa I, od trenutka kada ona puni 40 godina. Nije reč o romantizovanoj predstavi blistave vladarke, već slika osobe zarobljene ulogom koja joj je namenjena rođenjem. Korset je simbol njenog zatočeništva rigoroznim režimom ishrane, protokolima, očekivanjima i sputanim emocijama.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Utorak, 17. 10.

Muzički program: BUNT rok turneja 2023.

Tim emisije Bunt, uvek na početku nove TV sezone emitovanja, priprema za vas svojevrsne atraktivne izveštaje sa velikih i značajnih muzičkih festivala koji su održani tokom letnjeg perioda i na kojima su nastupali najuspešniji bendovi našeg projekta “Bunt rok festival”.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Sreda, 18. 10.

Oko: Izrael i Hamas – početak dugačkog i teškog rata

Pripadnici Hamasa i Islamskog džihada upali su na jug Izraela iz Pojasa Gaze, motorima, paraglajderima, brodovima sa mora. Ubijeni su vojnici, ali pre svega mnogo civila, mnogi su kidnapovani i odvedeni u Gazu. Hamas je poručio – neprijatelj mora da razume da je prošlo vreme sejanja pustoši bez ikakve odgovornosti. Izrael za sada odgovora napadima iz vazduha.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Četvrtak, 19. 10.

Zabavni program: Hajde da se volimo

“Hajde da se volimo” je novi humanitarni šou-program u produkciji Emoušna, koji će uzburkati vaše emocije.

Ova muzičko-zabavna emisija ispunjena je uzbudljivim događajima u samom studiju, kao i mnogobrojnim video-zapisima i dokumentarističkim prilozima sa lokaliteta širom zemlje ali i van nje. Ana Šupić i Zoran Pajić su voditeljski tandem koji će putovati svuda kuda seže potraga za ljubavlju naših junaka, uvek ističući značaj empatije, humanosti i solidarnosti.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Petak, 20. 10.

SAT: Rastavljamo baterije – šta kriju elektro-vozila?

Ekipa emisije SAT imala je ekskluzivnu priliku da zaviri u proizvodni pogon fabrike baterija za električne automobile. Po prvi put na ekranima u Srbiji videćete korak po korak kako nastaju baterije ali, čućete iz prve ruke koliko one stvarno mogu da traju, od čega zavisi kvalitet, da li mogu da pojeftine, šta im skraćuje vek, ko će dati garanciju i još mnogo toga. Pritom, verovali ili ne, fabrika koju su posetili nalazi se u Srbiji!

Subota, 21. 10.

Drug Marko: Marko kao prepreka, 7. epizoda

U sedmoj epizodi igrano-dokumentarne serije “Drug Marko” videćemo zbog čega je i za koga Ranković postao pretnja kada je zvanično postavljen za Titovog zamenika. Kako se Tito distancirao od njega i kako to Ranković nije uočio. Gledaoci će imati priliku da saznaju zanimljive detalje iz odnosa Tita, Rankovića i Slobodana Penezića Krcuna.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Nedelja, 22. 10.

Bioskop: Visoko društvo

Tridesetih godina 20. veka Bobi, mladi Njujorčanin iz Bronksa, seli se u Holivud i odlazi kod svog strica, moćnog agenta Filipa Sterna. Filip odlučuje da mu pomogne i upućuje ga na svoju sekretaricu Veroniku “Voni”. Bobi se zaljubljuje u Voni, međutim, Voni je zaljubljena u oženjenog muškarca koji joj neprekidno obećava da će se uskoro razvesti. Ovaj ljubavni trougao se u jednom trenutku razrešava i život aktera menja iz korena…

Reditelj i scenarista: Vudi Alen

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here