Youtube/RTS Prikazuje
RTS Planeta

Dajemo predloge emisija koje možete sledeće nedelje pratiti na kanalima RTS.

Ponedeljak, 20. 05.

Zabavni program: Stigni me ako znaš (5. sezona)

Znanje, sreća, taktika i malo nostalgije, najkraći su opis kviza “Stigni me ako znaš”. Pravila igre su jednostavna: četiri igrača stoje na ivicama ogromne četvorougaone interaktivne table, slične onima iz društvenih igara “Monopol” ili “Ne ljuti se čoveče”. U svakom krugu igre, svaki takmičar ima 30 sekundi da odgovori na 6 pitanja iz opšte kulture.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Utorak, 21. 05.

SAT: Koji je najbolji nov automobil ispod 20.000 evra?

Ukoliko imate između 10.000 i 20.000 evra koje možete da potrošite na kupovinu novog automobila ili vam plata dozvoljava da uzmete kredit, odnosno lizing od 200 evra mesečno, ovonedeljna emisija odgovoriće na pitanje šta je najbolja kupovina.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Sreda, 22. 05.

Kocert: Željko Vasić “Moja kafana”

Koncert pod nazivom “Moja kafana” pop muzičara Željka Vasića održan je 28. januara 2022. godine u Kombank dvorani u Beogradu. Uz sjajne muzičare na sceni, izveo je svoje dobro poznate hitove i priredio nezaboravno muzičko veče publici u dvorani.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Četvrtak, 23. 05.

Gastronomad: Brazil – očaravajući spoj ukusa

Prostore Brazila hiljadama godina naseljavale su stotine plemena, koja su uživala u bogatstvima kišnih šuma, loveći, ribareći, sakupljajući voće i orahe, ali i uzgajajući manioku i mahunarke. Naš gastronomad Katarina Petrović Kaja priprema nam brazilsko pecivo od sira i brazilske mlečne šećerne praline.

Prijatno gledanje!

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Petak, 24. 05.

Obrazovni program: Krijumčarenje arheološkog blaga

Emisija je posvećena razaranju, pljačkanju i krijumčarenju vrednih arheoloških antikviteta u Srbiji i svetu. Budući da je reč o jednom od najvećih i najunosnijih biznisa, jer se po profitu arheološka mafija nalazi na četvrtom mestu u svetu odmah iza trgovine belim robljem, oružjem i drogom, mi još uvek nemamo precizne podatke šta je sve izneto preko granice i gde se danas nalazi.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Subota, 25. 05.

Dokumentarni film: Moja zamišljena zemlja

Jedan od najznačajnijih svetskih dokumentarista, Patrisio Guzman u filmu “Moja imaginarna zemlja” prati društveni bunt koji je zapalio Čile 18. oktobra 2019. godine. Mladi ljudi, okupljeni na najvećem narodnom protestu u istoriji Čilea, nisu više želeli da žive u atmosferi straha i represije, već su želeli da otvore demokratski horizont budućnosti.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Nedelja, 26. 05.

Serijski program: Vera

Uživajte u špijunskom trileru s elementima melodrame inspirisanim istinitom pričom o srpskoj Mata Hari, Veri Pešić koja je kao devetnaestogodišnja devojka krajem tridesetih godina prošlog veka došla u Beograd. Isprva u nameri da radi kao novinarka, njene iluzije bivaju srušene kad shvati da mora da radi kao čistačica. Međutim, sve će se promeniti kada bude Vera zapala za oko majoru Slavku Radoviću, oficiru koji radi za jugoslovensku tajnu službu.

Sve epizode serije dostupne na internet platformi RTS Planeta

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here