Youtube/RTS Prikazuje
RTS Planeta

 

Dajemo predloge emisija koje možete sledeće nedelje pratiti na kanalima RTS.

Ponedeljak, 22. 01.

Bioskop: Trougao tuge

Slavni manekenski par Karl i Jaja pozvani su na luksuzno krstarenje jahtom za bogate, da bi kao instagram influenseri promovisali glamurozni život putnika na jahti. Kapetan broda je razočarani i besni marksista koji izazove havariju na brodu i brod potone. Nakon brodoloma deo putnika bogataša, zajedno sa čistačicom, dospeva na pusto ostrvo. Međutim, životne veštine preživelih nameću drugačiju društvenu hijerarhiju u kojoj su uloge pojedinaca potpuno preokrenute.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Utorak, 23. 01.

Serijski program (za mlade): Muke jednog Lava (2.sezona)

Nove epizode igrano-animirane serije “Muke jednog Lava” donose nove avanture saznavanja, neobične priče iz srpske istorije i neke nove likove. Lavu sada ne zadaje muke samo Vuka nego i njen ujka Labud, a tu su i neobični posetioci iz istorije.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Sreda, 24. 01.

Četvrtkom u 9: Influenser

Ako pogledamo njihove profile na drušvenim mrežama-pokazuju nam šta da radimo ili kupimo da bismo izgledali baš kao oni-lepi, zgodni i najčešće srećni. Društvene mreže i njihovi gospodari, influenseri,sa stotinama hiljada ili milionima onih koji ih prate samo su prvo, lepo,lice industrije koja vredi više od 21 milijarde dolara.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Četvrtak, 25. 01.

Duže od veka, više od igre: Od Kalemegdana do Marine

Peta epizoda serijala “Duže od veka, više od igre”, prati put jugoslovenske (srpske) ženske košarke, od raspada Jugoslavije do današnjih dana kada je reprezentacija Srbije jedna od najboljih na svetu. Simbol nekadašnjih uspeha je Kalemegdan, sa čuvenim košarkašicama Crvene zvezde; a simbol današnjih uspeha je selektor Marina Maljković s kojom je reprezentacija dva puta bila evropski šampion.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Petak, 26. 01.

Trag: Muzej Jugoslavije i tajne Titovih depoa

Prvi put posle 60 godina renoviran je Muzej Jugoslavije. I danas ga mnogi nazivaju – Titov muzej, a ne znaju da se u ovoj instituciji čuva čak 75 hiljada eksponata i dragoceno kulturno i umetničko nasleđe koje nije isključivo u vezi sa maršalom. Ekipa emisije Trag ekskluzivno je snimila tri depoa ovog Muzeja.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Subota, 27. 01.

Dokumentarni film: Grof Sava Vladislavić

Grof Sava Vladislavić Raguzinski, diplomata cara Petra Velikog je formirao rusku spoljnu obaveštajnu službu, razgraničio rusko i kinesko carstvo, aktivno učestvovao u vojnim operacijama Ruskog carstva i realizovao potpisivanje mira sa Turskom.  Uvek noseći otadžbinu u srcu, Sava Vladislavić je obnovio srpsko školstvo, šaljući iz Rusije u Sremske Karlovce prve učitelje i udžbenike.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Nedelja, 28. 01.

Serijski program: Radio Mileva (3.sezona)

U novoj sezoni, Milevini planovi protiv dokolice je vode i do odluke da postane terapeut, zatim konobar, naposletku i mason. Natalijin život se menja, zapravo njeni ljubavni izbori utiču na to da se fokusira na svoje istinske želje, a to je da bude voljena i ljubavno ispunjena. Sonja upisuje željeni fakultet i to se odražava na njenu ličnost…

Sve epizode serije dostupne na internet platformi RTS Planeta

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here