Youtube/RTS Prikazuje
RTS Planeta

Dajemo predloge emisija koje možete sledeće nedelje pratiti na kanalima RTS.

Ponedeljak, 29. 01.

Bioskop: Šetnja među grobovima

Film je adaptacija istoimenog romana Lorensa Bloka koji govori o bivšem policajcu Matu Skaderu (Lajam Nison), koji postaje privatni detektiv bez licence. Mat dobija poziv od dilera droge, budućeg klijenta, Krista Kenija, koji ga angažuje da pronađe otmičare i ubice njegove žene.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Utorak, 30. 01.

Muzički program: Pesma za Evroviziju 2024.

Radio-televizija Srbije odabrala je 28 kompozicija koje će se takmičiti na festivalu „Pesma za Evroviziju 2024“ na kojem će biti izabran predstavnik Srbije na „Pesmi Evrovizije“ u Malmeu u maju sledeće godine…

Kompozicije dostupne na internet platformi RTS Planeta

Sreda, 31. 01.

Igrani film: Talog

Radnja Taloga odigrava se tokom Prvog svetskog rata u Valjevu. Andrija Milošev, penzionisani limar i njegova žena Kata, Mađarica iz Banata, proslavljaju 50 godina srećnog, harmoničnog braka, a kroz njihovu kuću, onako kako se ratna sreća menja, prolaze i dolaze vojske – i srpska i austrougarska, oficiri, posilni, vojnici, zarobljenici…

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Četvrtak, 01. 02.

SAT: Zimska patrola – da li vredi Nasfeld u Austriji?

Ekipa emisije SAT nastavlja sa zimskim patrolama. Ovoga puta otkrivaju vam novu destinaciju ‒ skijaški centar Nasfeld u Austriji, sa preko 110 kilometara staza. Saznaćete kako da najbrže stignete do ovog centra, ali i videti alternativni put koji je mnogo lepši.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Petak, 02. 02.

Lov i ribolov: Vanuatu

Ekipa emisije “Lov i ribolov” gotovo petnaest godina krstari Balkanskim poluostrvom, ali i egzotičnim i divljim predelima širom sveta. Tragajući za vrhunskim uzbuđenjima i očuvanom prirodom, stigli su i na daleko pacifičko ostrvo-državu Vanuatu. Pogledajte set od tri epizode posvećene ovoj egzotičnoj temi.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Subota, 03. 02.

Srpska razglednica iz Amerike: Praznična sezona u Čikagu

Prvo ćemo prisustvovati Badnjoj večeri na imanju crkve Svetog Nikole u Čikaškom naselju Brukfild gde se okupio veliki broj ljudi za paljenje badnjaka. Na sam dan Božića i pripremljen je ekskluzivan razgovor sa vladikom Longinom u Sabornom hramu u Čikagu. Za kraj emisije videćete proslavu Srpske nove godine u organizaciji Srpsko-Američkog lekarskog i stomatološkog Društva.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Nedelja, 04. 02.

Serijski program: Vojna akademija

Sve sezone na jednom mestu.

Priča prati nekoliko ličnih sudbina kadeta i kadetkinja od prve radosne vesti da su primljeni na studije Vojne akademije, preko sudara sa realnošću vojničkog života, do uspostavljanja ravnoteže između napora i ljubavi njihovih mladih života.

Sve epizode serije dostupne na internet platformi RTS Planeta

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here