EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Novak Đoković će osvojiti naredni turnir na kojem bude učestvovao, uveren je nekadašnji britanski teniser Greg Rusedski.

Đoković nije imao priliku da se bori za titulu na Australijan openu, pošto je deportovan iz Melburna. Na teren bi trebalo da se vrati u Dubaiju, krajem februara.

– Novak želi da završi karijeru kao najbolji teniser svih vremena. Verovatno želi da obori rekord Margaret Kort od 24 grend slema. Mislim da će na sledećem turniru, na kojem mu bude dozvoljeno da učestvuje, osvojiti titulu. Zapamtite moje reči – rekao je Rusedski.

U njegovom odsustvo do rekordnog 21. grend slema je došao Rafael Nadal.

– Sve što se dogodilo u Australiji je sigurno uznemirilo Novaka. Sigurno sada razmišlja kako mora da osvoji Vimbldon, pa US open. Verujem da će imati neverovatnu godinu. Siguran sam da će stisnuti zube. Na terenu je radio stvari koje niko nikada nije – dodao je Rusedski.

1 COMMENT

  1. Nije da nema postenih ljudi koji vide cinjenice i realnost u odnosu na one pokvarene koji na silu otimaju Grem Slemove i onda hoce javnosti da predstave kako je neko veliki sampion a to je daleko od istine to je bolje receno guranje prstiju javnosti u oci SRAMOTA

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here