EPA/Yuri Kochetkov

Ruska vojska je ušla u Rabotino, nastavlja ofanzivu, “melje” ukrajinsku vojsku, saopštio je gubernator Zaporoške oblasti Evgenije Balicki.

On je dodao da su Oružane snage Ukrajine u Rabotinu izgubile hiljade vojnika i ogromnu količinu tehnike.

24 COMMENTS

  1. Čekajte,pa to je nemoguće.
    Koliko preključe ste pisali da su Rusi izgubili hiljade vojnika i da su baš iz tog Rabotina pobegli kao miševi,stiglo ih je u selo svega nekoliko jer ih je citiram “stigla osveta za ubijene Ukrajince”
    Šta sad bi,ništa mi nije jasno.

    • Ako nisi bio u ratu ili vojsci,nemozes ni da razumijes koliko ratini novinari lazu,a I oni Koji pricaju za novine nesmiju da kazu stvarno stanje na terenu bili oni Rusi ili Ukrainci,jer su oni pod vojnom zakletvom.Neznam zasto poses komentar ako nerazumijes.Razunes.

      • Ниси схватио Душанов сарказам. Не пише Душан зато што не разумије, већ је саркастичан, надам се да знаш шта то значи.

  2. Budimo realni.Svaka čast Ukrajincima,dosta dugo su izdržali.Ipak dve godine je dosta dugo.Respekt…

    • Lojo.treba da kazes svaka cast nato paktu dosta su izdrzali,ovde ne ratuje samo Ukrajina ovde je NATO taj koji na teritoriji Ukrajine ratuje sa Rusijom,ali zapamti Rusiju niko nikada nije pobedio

    • Ukrajinci ? Zar ti i dalje verujes da Ukrajina tamo ratuje protiv Rusije ? Pa valjda citas da 50 zemalja zapada , daju i salju , sakom i kapom , kako tehniku , tako i meso ( oko 20 000 NATO vojnika ( placenika , kako ih zovu , je likvidirano do sada )

  3. Војсци Русије непријатељ све мање лежи, почела је да у таласима бежи !

  4. Izgleda da ih je stigao Staljingrad.Pa koliko juce,ukrajinci su bili na 50 km.od Moskve?Sta bi sad?Zaboravio ih Bajden?Tako to biva kad u svojoj zemlji branis tudje interese.

  5. Dešava se ono što je i bilo logično da se desi. Rusija bez prinudne mobilizacije oslanjajući se samo na dobrovoljce, pazeći da što manje civila strada u Ukrajini vodila je suptilno rat iscrpljujući NATO rezerve i trošeći svoje zastarelo naoružanje. Sada kad je obnovila naoružanje i istestirala ga u ratu spremna je da završi posao.

  6. Ускоро ће војска Украјине славити победу, нема их много до циља ! Док војска Русије не истакне белу заставу,они ће истаћи црну!

  7. Волео бих да се овај рат заврши он никоме добра није донео и сам сам прошао та страдања.
    Жалосно је што они који су га иницирали никада неће бити позвани на одговорност бар не на овом свету.

  8. Zorane, budimo realni. Ukrajinci su za sad, za nas amateri! Dve godine! Mi smo ratovali razne ratove 10 godina, i nismo kukali kao što kukaju Ukrajinci! Daj, daj, daj, pa daj, dajte nam, pošaljite nam, daj, daj, daj… Svima su se već popeli sa “daj!” na “onu stvar”! Njima i da daš, oni će kukati dalje: “ej, da ste nam dali, ej da ste nam dali, ej da ste nam dali, dajte nam još, daj, daj, daj…” Dajte im više sve, al da već jednom ućute, da nas ostave na miru, i nek se vade iz go**na, kako su tamo i upali! Dosta bre više!!!

  9. Sve informacije sa zapada, prvenstveno CCN i BBC, kao i sve ostale, su obican propagandni panel ,propalog zapada, fejk- njuz. Rekli su da je pitanje dana kada ce Rusija da bankrotira, da Ukrainska vojska stize pred Moskvu, da je Putin tesko bolestan u nekom bunkeru, i tako usamljen ,boluje od raka, demencije, drhti mu ruka, noga, ? (Ukocilo mu se nesto u gace), to je izgleda jedina istina, ovo u zagradi😂😂😂, sve ostalo seticete se je bila obicna laz.

  10. @tesla
    Gde si ti bio ne znam,ali ja sam bio u vojsci 549 mtbr i prošao sve što sam prošao.
    A ovo što se piše nije ni videlo ratne reportere već je obična propaganda iz zapadnih centara moći.
    I ne znam zašto pišeš kad ne razumeš?
    Razumeš?

  11. Rusi su gotovi,kepec iz Kremlja šalje djecu da ratuju isto kao što je Hitler radio pred kraj.Slava Ukrajini,Herojima slava,rusima bijeda a vama serbistancima što podržavate kepeca sve najgore.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here