Tanjug
Aleksandar Bocan-Harčenko

Ambasador Rusije Aleksandar Bocan-Harčenko je povodom izjave lidera LDP-a Čedomira Jovanovića da su nepoznati ljudi, navodno s ruskim diplomatskim pasošima sipali drogu u piće njegove ćerke rekao da su u pitanju “zlonamerne izmišljotine”.

– Dugo nismo čitali takve zlonamerne izmišljotine. Njihova potpuna apsurdnost je očigledna svima koji zdravo rasuđuju, i ne zaslužuje nikakvih komentara – rekao je ambasador za Sputnjik.

Jovanović je u izjavi za Blic naveo da je otkazao svoju pratnju zato što je njegovoj deci ukinuto obezbeđenje, a objašnjavajući zašto je to neophodno ispričao šta se, navodno, dogodilo njegovoj ćerki 2019. godine.

Kako kaže, u leto te godine u tržnom centru “Ušće” nepoznati ljudi sipali su joj neki prah u sok i terali je da ga popije, a kada je došla policija trojica muškaraca izvadila su, kako je kazao, ruske diplomatske pasoše.

Prema tvrdnji Jovanovića, zatim je po njih došao neko iz ruske ambasade i izveo ih, a kasnije je utvrđeno da je u prahu bila droga MDMA.

3 COMMENTS

  1. Pa braco necete se baviti sa zapadnim konjusaru sto sve zlonamerno radi protiv srba i srbije a glasace ne moze preko 3% mobilisati a prica kao da ima 30%.

  2. Da nije tatina cera ponela nesto od kolicine namenjene daljoj prodaji, pa kada je otkrivena, onda je morao neko drugi biti krivac.

  3. Овде је у моди оптуживати и блатити ко кога стигне, јер закон не санкционише злонамерне медијске изјаве. Тако да маса људи ниског морала свакодневно лечи своје комплексе лупетајући и подмећући разне измишљотине у корумпиране медије дижући успут своју заборављену медијску популарност у таквој јадној жутој штампи. Новинари уместо да провере и виде кредибилитет онога ко даје изјаву, једва чекају свој бедни динарчић за објављивање глупости.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here