Pixabay

U celini, razvoj 5G mreže neće uticati na organizam čoveka, pošto se organizam odlično adaptira na nove životne uslove, rekao je Sputnjiku medicinski direktor servisa „SberZdravlje“ Vladislav Mohamed Ali.

– Postoji takva pojava da, kada se ljude stave u zatvoreni prostor, oni počinju da se osećaju lošije, nego kada su smešteni u elektomagnetnom polju. To isto će se, mislim, desiti i sa tehnologijom 5G. Onda ćemo se, kroz neko vreme, navići na to i potencijalne promene koje mogu nastati, neutralisaće naš organizam – smatra ekspert.Ne treba zaboraviti da naša planeta ima svoje elektromagnetno polje, postoji sunčeva radijacija i druga elektromagnetna polja.

Podsetimo, 5G mreža bi već od naredne godine mogla da se pojavi u više država sveta. Sa njom je povezano dosta teorija zavera. Čak se koronavirus  povezuje s njom: navodno ona širi epidemiju.

 

4 KOMENTARA

  1. Ni Rusi nisu vise sto su nekad bili. Ne treba zaboraviti da u bukvalno svakoj zemlji na zemaljskoj kugli ima globalista koji rade za istog gazdu. Tako da sve treba uzeti sa rezervom.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime