Instagram
Nenad Aleksić Ša

Nenad Aleksić Ša imao je dug brak s Ivanom i burnu vezu s Tarom Simov, ali sve je puklo i sada je, kako kaže, sam.

Ipak, na pitanje da li bi sada oženio Taru nekon svih skandala, odgovorio je kao iz topa.

– Da! Ali šta bi bilo kad bi bilo. Ja sam sada slobodan.

Na pitanje da li mu je Tara zaista slupala automobil, odgovorio je: “Slupala mi je srce”, a potom je nastavio.

– Ja mogu da sedim i ćutim. Šalim se, sad sam okej, stvarno, bio sam razbucan po izlasku iz Zadruge, i to baš, trebalo mi je dosta da se sastavim i da nastavim da živim normalnim životom. Živim sad taj normalan život, a ne rijaliti život. Bio sam pod utiskom rijalitija dugo, evo, sad nisam, tako da sam okej – priznao je Ša u emisiji “Amidži šou”.

– Nisam sa Tarom, nismo zajedno, definitivno. Nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć, ali trenutno ne. Sa bivšom suprugom nisam razmenio čak ni poruku, nismo se čuli uopšte, niti imam potrebu za tim, niti da je vidim. Živa bila.

Reper se potom dotakao i bivše supruge Ivane i njenog prisnog odnosa s Vladimirom Tomovićem, što je za mnoge bilo veliko iznenađenje.

– Mene to ne zanima. Ljudi ne kapiraju kako sam ravnodušan. Jesam ravnodušan. Ona ima pravo da radi šta hoće, sve je ravna linija. Neka je srećna. Prvo je sve funkcionisalo, a onda smo kao postali drugari. Jesmo dosta puta pričali o razvodu. Nije funkcionisalo, nemam šta loše da kažem o njoj – rekao je Nenad.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime