Sa zvezdašima dočekati zoru!

0

Švajcarski klub, inače, slavi 100- godišnjicu postojanja, a u kome već niz sezona veoma uspešno igra "naše gore list" Goran Obradović.
 

Predsednik jednog od naših najstarijih i najtrofejnijih fudbalskih klubova u zemlji "čokolada i sireva" Darko Jakovljević kaže da mu je trebalo pola sata da se povrati iz šoka kada ga je pozvao potparol Crvene zvezde Marko Nikolovski i saopštio želju da su u njihovim klupskim prostorijama održi "Veče navijača" nekadašnjeg šampiona Evrope.
 

Jakovljević ističe da je to na neki način i najveći dar navijačima, igračima, Upravnom odboru i opšte našim ljudima u Švajcarskoj da ugoste trenutno vodeći tim u prvenstvu Srbije.
 

"Klupske prostorije Slavije su jedne od najvećih u Švajcarskoj i primaju preko 300 posetilaca. Tu ćemo 14. novembra posle 20.00 sati dočekati i ugostiti Crvenu zvezdu i sa njima, ako treba dočekati i ranu zoru", istakli su kapiten i trener Slavije, Dragan Garić i Ilija Borenović.

Prvi tim Slavije, član Treće lige, biće domaćin Crvenoj zvezdi

 

Oni su rekli da je vest o predstojećem druženju navijača Crvene zvezde i naših ljudi na neki način napravilo uzbunu medju juniorima, koji su vrištali od sreće.

 

Organizovano za Sion

 

U Slaviji se pripremaju i za put do Siona.
"Svi koji žele da organizovano idemo autobusima da gledamo Crvenu zvezdu u Sionu 14. novembra od 16.00 sati mogu se javiti u klupske prostorije na moj broj mobilnog telefona 076/365 59 50",  kaže predsednik Darko Jakovljević.

"Naravno, mi smo ponosni što je naš tim odabran da tako značajan jubilej Siona za koga navija dosta Srba iz Romandije (francusko govorno područje). Biće to još jedna potvrda prijateljstva dva naroda", uvereni su bivši igrači Slavije Mitar Mitrović i Djordjo Perić.
 

"Baš kako nalažu srpski običaji, mi ćemo sve pripremiti da se igrači iz Beograda osećaju kao da su kod kuće, a posle utakmice uvereni smo da će im dobro biti da se odmore u atmosferi tihe muzike", obećava Jakovljević, koji putem lista "Vesti" poziva naše ljude iz cele Švajcarske da dodju na lepo druženje igrača i navijača Slavije i Crvene zvezde.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here