YT Printscreen

Rebeka Madern, novinarka i TV spikerka australijskog “Kanala 7”, oglasila se gotovo dve nedelje nakon kontroverznih komentara na račun Novaka Đokovića koji su postali viralni.

Podsetimo, ona je uoči početka programa u razgovoru sa kolegom Đokovića okarakterisala kao “lažljivog, podlog, s***u”, a u razgovoru za “Stelar” magazin kaže da je ljuta što je njena izjava van programa snimljena i objavljena.

Ističe i da žali što je koristila bezobrazan govor kao da je u pabu, a ne na televiziji.

– Nije mi krivo što sam iskazala mišljenje u datoj situaciji, jedino mi je žao zbog govora koji sam upotrebila – rekla je Rebeka.

Njena reakcija pojavila se u trenutku dok su australijske vlasti osporavale status vize Novaka Đokovića koji je u toj zemlji označen kao antvakser.

– Moj jezik je možda bio neprimeren, ali šta ćeš, mi smo Australijanci – brani se Rebeka.

Madernova je otkrila i da je bila na večeri sa suprugom u restoranu kada je snimak procurio u javnost i postao viralan.

– Moja prva reakcija bila je da sam bila jako ljuta jer je snimljena i objavljena privatna konverzacija. Potom, da sve bude gore, snimak je pušten bez mog znanja i slaganja. Sreća je da su mi šefovi od početka pružili podršku. Zadovoljna sam ishodom i nadam se da se slična svar nikada nikome neće ponoviti – zaključila je Rebeka Madern.

1 COMMENT

  1. Odvratno ali jako iskreno..Ko god pomisli.da nas poštuju vara se..pa još imbtamo neki seronja uzima novac i moraju ga gledat pored svih tenisera iz njihovog okruženja..Sjebani.ali skroz..pa je dobar i ovaj sto se popravlja na pauzama

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here